Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Pražský filmový orchestr se vrací

Pražský filmový orchestr se vrací

16.10.2011 Autor POMO
Příznivci filmové hudby budou mít již brzy další příležitost k nevšednímu zážitku. Ve středu 23. listopadu v 19:30 se v pražském Rudolfinu uskuteční další koncert Pražského filmového orchestru, který je tvořen sedmdesáti pěti mladými hudebníky hrajícími z originálních amerických not. Diváci si budou moci tentokrát užít evropskou premiéru suity z filmu Peter Pan. Součástí tohoto úchvatného hudebního díla je rovněž příběh, který bude vyprávěn černošským vypravěčem. Dále zazní hudba ze všech pěti dílů Harryho Pottera. Na diváky čeká taky zajímavé překvapení, které zatím nebudeme prozrazovat. Orchestr bude rozšířen o padesátičlenný sbor Pražští pěvci. Jméno uměleckého vedoucího tohoto pěveckého tělesa rovněž stojí za pozornost: je jím "sbormistr magistr Mistr". Celý koncert řídí 26-letý dirigent Jiří Korynta. Koncerty filmové hudby se vždy těší velkému zájmu publika, proto si zajistěte vstupenky co nejdříve na telefonním čísle 731 17 20 38.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

19.04.2024

Legendární americký režisér Martin Scorsese (Mafiáni, Casino) vloni slavil úspěch se svými výpravnými Zabijáky rozkvetlého měsíce a nyní už opět vyhlíží příležitost na další spolupráci se svým již… (více)

Reklama

Reklama