Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Sean Bean v další roli nezhebne

Sean Bean v další roli nezhebne

10.05.2012 Autor Cervenak

Britský sympaťák se proslavil tím, že nemá ve zvyku dožít se konce filmů či seriálů, v nichž účinkuje. Zdá se ale, že na něj čeká role, ve které se závěrečných titulků dočká. Proč? Detektivní thriller Devil's Peak je adaptací románu Deona Meyera, který má několik pokračování se stejným hrdinou. S Beanem se proto bude počítat i do případných pokračování – už teď se mluví o možné trilogii. Hlavní postavou je detektiv Benny Griessel, působící v jihoafrickém Kapském městě na oddělení závažných a násilných zločinů. Benny tentokrát pátrá po sériovém vrahovi, který tak trochu připomíná Dextera Morgana – likviduje výhradně špínu, konkrétně pachatele zločinů na dětech. Nebude snadné jej dopadnout. Do věci se totiž zamíchá mocný drogový kartel, politici i média. Ke všemu je Benny alkoholik, který tak dlouho zahýbal ženě s flaškou Jacka Danielsa, až ho manželka vykopla z domu... Film zatím nemá režiséra, ale natáčení je už naplánované na podzim v Jižní Africe.

Reklama

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Hvězda Crown zažije velkou vášeň

Hvězda Crown zažije velkou vášeň

11.03.2021

Herečka Emma Corrin má v posledních dnech důvod k oslavám. Nejenže je čerstvě držitelkou Emmy za svůj herecký výkon v roli princezny Diany ve čtvrté řadě The Crown, zároveň jí totiž na stole přistála… (více)

Hladová Odyssea

Hladová Odyssea

10.04.2015

Když se v roce 2004 objevila Troja a vydělala skoro půl miliardy dolarů, málokdo pochyboval o tom, že se dočkáme pokračování. Odysseus s tváří Seana Beana (Pán prstenů: Společenstvo prstenu) by… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Warneři udali Odyssea

Warneři udali Odyssea

02.07.2014

26. února 2016 nás čeká nová verze Ben Hura, kterou bude režírovat Timur Bekmambetov (Wanted, Abraham Lincoln: Lovec upírů). Půjde již o několikátou adaptaci románu z roku 1880 (ta nejslavnější… (více)

Wachowští odstartovali další sci-fi epos

Wachowští odstartovali další sci-fi epos

18.04.2013

V pondělí 15. dubna padla v zmodernizovaných Leavesden Studios poblíž Londýna první klapka nové akční sci-fi od tvůrců Matrixu nazvaná Jupiter Ascending. Všechno kolem tohoto projektu studia Warner… (více)

Sněhurka vs. Sněhurka

Sněhurka vs. Sněhurka

22.07.2011

Tohle bude vybíjená na plné sněhové ko*le. Na Sněhurku a myslivce (premiéra o Vánocích 2012) s Chrisem Hemsworthem, Kristen Stewart, Charlize Theron a tlupou britských veteránů v rolích trpaslíků se… (více)

Peter Pan jako temný thriller?

Peter Pan jako temný thriller?

15.05.2011

Všechno je možné. Když navíc vezmeme v potaz, že film Pan chtěl pro studio Warner Bros. původně režírovat Guillermo del Toro, začne se nám rýsovat v zřetelnějších konturách. Kapitán Hook v této… (více)

Taken 2 bez Neesona?

Taken 2 bez Neesona?

20.03.2011

Prosvištělo to tento týden internetem, ale zdá se, že šlo jen o součást vyjednávání mezi Neesonem a Bessonem o výši honoráře a termínu natáčení. První Taken (u nás 96 hodin) byl hit, jaké si… (více)

Bean stahuje teroristy z kůže

Bean stahuje teroristy z kůže

06.01.2011

Ne Mr. Bean, samozřejmě. Pokud jde o Seana Beana, nejočekávanější premiérou roku 2011 je samozřejmě výpravná televizní adaptace fantasy ságy Game of Thrones, kterou začne v dubnu vysílat HBO. Rádi se… (více)

Sean Bean hraje o trůny

Sean Bean hraje o trůny

22.07.2009

A krade si tím pro sebe další výraznou roli v ambiciózním fantasy projektu. „Píseň ledu a ohně“ George R. R. Martina patří k nejuznávanějším současným zástupcům žánru. Sága o dvou mocných… (více)

Hvězdy na Olympu

Hvězdy na Olympu

28.03.2009

Chris Columbus nekecal, když tvrdil, že svou fantasy Percy Jackson and the Lightning Thief hodlá vyzdobit áčkovými jmény. Adaptace bestselleru Ricka Riordana o americkém chlapci, který je ve… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Autor Trojúhelníku smutku verbuje Keanu Reevese

Autor Trojúhelníku smutku verbuje Keanu Reevese

dnes

Ruben Östlund v současnosti patří mezi nejsledovanější evropské filmové autory. Svým snímkem Trojúhelník smutku, za nějž získal několik oscarových nominací i Zlatou palmu z hlavní soutěže festivalu v… (více)

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Reklama

Reklama