Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013 Autor Cervenak

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého římského kupce, který v roce 79 přijíždí do Pompejí. Mladík sní o tom, že jednoho dne získá svobodu a srdce pánovy dcery (role pro Emily), do níž je tajně zamilován. V Pompejích však přichází kruté vystřízlivění – dívka má být provdána za místního zkorumpovaného senátora a otrok prodán do arény jako gladiátor. Paradoxně, jejich lásku zachrání sopka Vesuv, která vychrlí na město strašlivou zkázu. Mladý otrok musí v 3D smršti zachránit nejen kámoše gladiátora, uvězněného v troskách místního kolosea, ale hlavně svou vyvolenou. Bude to historicko-dobrodružné, bude to romantické, bude to rozhodně katastrofické a možná to bude i drama. Film natočí Paul W.S. Anderson, který si u dalšího „historického“ filmu odpočine před prací na pokračování Resident Evil (zatím nepotvrzeno, jen spekulujeme). Natáčení startuje v létě a premiéry se dočkáme někdy v roce 2014. Zůstává zodpovědět několik otázek. Například: Do jaké role Anderson obsadí svou drahou polovičku Millu Jovovich? Bude film smysluplnější, když si režisér tentokrát nenapsal sám scénář a poslední verzi mu vyladil uznávaný Julian Fellowes (Gosford Park, Panství Downton)? Jak se bude tvářit Roman Polanski, který se nějakou dobu pokoušel natočit velkofilm s podobnou zápletkou, avšak podle knihy Roberta Harrise a s Orlandem Bloomem a Scarlett Johansson v hlavních rolích, ale nesehnal na film potřebných 150 milionů dolarů?

Reklama

Související novinky

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

17.04.2024

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Scarlett Johansson mezi dinosaury?

Scarlett Johansson mezi dinosaury?

25.03.2024

Čas neúprosně kvapí a nadcházející přírůstek do dinosauří rodinky je blíž a blíž. Další díl Jurského parku nás totiž oficiálně stále čeká už příští rok 2. července, přičemž doposud nevíme nic… (více)

Malý obchod hrůz čeká návrat

Malý obchod hrůz čeká návrat

16.03.2024

Pokud si občas říkáte, že masožravé rostliny nemají na velkém plátně dostatek reprezentace, možná se to brzy změní. Podle informací serveru Deadline je totiž v přípravách nová verze klasické… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Ředitelé Disneyho jsou malicherní egoisté

Ředitelé Disneyho jsou malicherní egoisté

12.09.2023

Ředitelé největších hollywoodských studií jako Disney mívají spíš status seriózních, velice inteligentních a logikou byznysu vedených lidí. Nový report televize CNBC ale tento pohled v případě Boba… (více)

Lord of the Rings - The Two Towers in Concert

Lord of the Rings - The Two Towers in Concert

03.08.2023 Reklama

Po obrovském diváckém zájmu o uvedení prvního dílu v prosinci 2022, uvádí JV Classics pokračování epické fantasy trilogie Pán prstenů: Dvě věže. Představení velkolepé projekce za doprovodu 230 členů… (více)

9. ročník festivalu 3Kinofest již 9. listopadu

9. ročník festivalu 3Kinofest již 9. listopadu

07.11.2022 Reklama

Slavnostní zahájení mezinárodního filmového festivalu 3KinoFest proběhne 9. listopadu v 18:30 hodin ve Velkém sále Městské knihovny v Praze na Mariánském náměstí. Promítán bude polský film Tata… (více)

Gran Turismo nabírá obsazení

Gran Turismo nabírá obsazení

17.09.2022

PlayStation produkce filmů podle her se pomalu ale jistě rozjíždí na plné obrátky a jeden projekt, který nyní studio Sony prioritně tlačí před kamery, je závodní Gran Turismo. To před několika týdny… (více)

Zemřel režisér Wolfgang Petersen

Zemřel režisér Wolfgang Petersen

16.08.2022

Ve věku 81 let zemřel slavný německý filmař Wolfgang Petersen. Režisér se proslavil v roce 1981 snímkem Ponorka, který obdržel šest nominací na Oscara. Tento úspěch vedl o tři roky později k dětské… (více)

Jon Snow dostane vlastní spin-off

Jon Snow dostane vlastní spin-off

16.06.2022

Rukavice jsou dole a HBO právě vyložila svůj dost možná poslední trumf, alespoň co se týče možností, jak rozšířit svůj populární fantasy svět z veleúspěšného hitu Hra o trůny. Kabelovka totiž čerstvě… (více)

Roman Polanski natáčí nový snímek

Roman Polanski natáčí nový snímek

29.04.2022

Přibližně před dvěma týdny začalo natáčení nového dramatu od kontroverzního oscarového režiséra Romana Polanského (Žaluji!, Bůh masakru), které aktuálně vzniká ve švýcarském Gstaadu pod názvem The… (více)

Hvězdy Marvelu v nové sci-fi

Hvězdy Marvelu v nové sci-fi

02.04.2022

Jen co streamovací služba Apple TV+ získala Oscara za své univerzálně chválené drama V rytmu srdce, uvolnila společnost dalších 100 milionů dolarů za novou sci-fi Project Artemis s hvězdami Avengers… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

dnes Reklama

Anthony Delon se narodil jako syn filmového idola a svobodomyslné herečky – Alaina a Nathalie Delonových. V knize "Má rodina, můj příběh" vypráví o tom, jaká byla jeho rodina za zavřenými dveřmi a… (více)

28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

dnes

Britský režisér Danny Boyle (Sunshine, Trainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc –… (více)

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

včera

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Reklama

Reklama