Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Freddie Mercury si hledá holku

Freddie Mercury si hledá holku

25.03.2013 Autor Cervenak

A taky režiséra. Kandidáty jsou Blake Lively a Tom Hooper. O jaký projekt vůbec jde? Biografický film o zpěvákovi legendární britské rockové skupiny Queen prozatím nemá název, ale hlavní roli už má dávno rezervovanou Sacha Baron Cohen. Bude to pro něj šance konečně výrazně zabodovat i u kritiků a možná urvat nějakou tu oscarovou nominaci (pro změnu v herecké kategorii, nominaci za scénář mu už přinesl Borat). Proto se na roli poctivě připravuje. Momentálně prý pozorně sleduje hodiny a hodiny archivních záznamů nejen z koncertů, ale i ze zákulisí či Freddieho soukromí. Taktéž spolupracuje s odborníky na přízvuk a, samozřejmě, bere hodiny zpěvu. Napodobit nejlepšího rockového zpěváka všech dob ale nebude snadné, proto ještě nebylo rozhodnuto, zda bude Cohen (údajně obrovský fanoušek Queenu) ve filmu opravdu zpívat, nebo pojede na playback. O režii projevil zájem oscarový Tom Hooper, který svůj cit pro muziku prokázal Bídníky. Momentálně se intenzivně hledá představitelka Mary Austin, Mercuryho celoživotní lásky. Žil s ní v sedmdesátých letech a přestože se rozešli poté, co měl Freddie aféru s mužem a začal pěstovat velmi rozmarný sexuální život, zůstali přáteli až do zpěvákovy smrti v roce 1991. Podle nejnovějších drbů by roli mohla dostat Blake Lively, ale protože se zprávou přišel bulvární plátek The Sun (něco jako britský Blesk), prozatím to berte jako fámu.

Reklama

Související novinky

Zemřel O. J. Simpson

Zemřel O. J. Simpson

11.04.2024

Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve středu 10. dubna v nevadském Las Vegas bývalý profesionální hráč amerického fotbalu, úspěšný herec a později jedna z nejkontroverznějších osob americké kultury a… (více)

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

06.05.2021

Herečka Blake Lively (Mělčiny, Město) bude produkovat a zároveň si zahraje i hlavní roli v nové chystané adaptaci drsného komiksu Lady Killer pro Netflix. Scénář k filmu napíše Diablo Cody (Juno,… (více)

Nadějná mladá žena vyhrála ceny AACTA

Nadějná mladá žena vyhrála ceny AACTA

06.03.2021

Včera proběhl 10. ročník předávání Mezinárodních cen AACTA, které uděluje Australská akademie filmových a televizních umění. Snaží se tak ocenit význačné tvůrce a jejich díla z uplynulého roku, bez… (více)

Byly uděleny Zlaté glóby

Byly uděleny Zlaté glóby

01.03.2021

V noci z neděle na pondělí proběhl 78. ročník udílení cen Zlatý glóbus a celý ceremoniál se z důvodu pandemie odehrával ve velmi úsporném duchu s minimem přítomných diváků a ze dvou lokací najednou.… (více)

Druhý Borat slaví úspěch

Druhý Borat slaví úspěch

29.10.2020

Přestože se k oficiálním číslům Amazonu – podobně jako u Netflixu, Applu nebo dalších – nejspíš nikdy nedostaneme, můžeme se mezitím řídit alespoň jejich slovy. A podle těch zaznamenal druhý Borat… (více)

Druhý Borat má velmi dlouhý název

Druhý Borat má velmi dlouhý název

29.09.2020

Před pár týdny přišla zpráva, že herec Sacha Baron Cohen (Chicagský tribunál) nejenže natáčel pokračování Borata, on už ho dokonce stihl i dokončit, takže velice brzy dorazí na některou ze… (více)

Dvojka Borata potvrzená?

Dvojka Borata potvrzená?

09.09.2020

Minulý měsíc byl herec Sacha Baron Cohen (Diktátor) spatřen v kostýmu Borata kterak natáčí scénu v autě. Vzhledem k absenci oficiálního oznámení se tak spekulovalo buď o tajně natočeném pokračování,… (více)

Pokračování Borata na cestě?

Pokračování Borata na cestě?

20.08.2020

Ačkoliv herec a komik Sacha Baron Cohen nechce nic potvrdit, má v současnosti rozpracovaných hned několik projektů. Před pár měsíci byl spatřen jak zpívá na jistém kontroverzním srazu ve Washingtonu… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

dnes Reklama

Anthony Delon se narodil jako syn filmového idola a svobodomyslné herečky – Alaina a Nathalie Delonových. V knize "Má rodina, můj příběh" vypráví o tom, jaká byla jeho rodina za zavřenými dveřmi a… (více)

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

včera

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Bezhlavý jezdec se vrátí

Bezhlavý jezdec se vrátí

včera

Držte si klobouky, budou opět padat hlavy. Na plátna kin by se totiž měl vrátit hrůzyplný bezhlavý jezdec v nové adaptaci povídky „Legenda o Ospalé díře“ newyorského spisovatele Washingtona Irvinga … (více)

Reklama

Reklama