Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
ČSFD Sál v CineStaru zaručenou trefou do červené

ČSFD Sál v CineStaru zaručenou trefou do červené

02.10.2013

CineStar na pražském Smíchově ve spolupráci s ČSFD.cz přináší návštěvníkům kin atraktivní novinku. Od čtvrtka 3. října multiplex otevře "ČSFD Sál", ve kterém poběží vždy dva nejlépe hodnocené filmy z aktuální nabídky multiplexu, s preferencí novinek. Na ČSFD.cz jsou filmy s hodnocením nad 70% zabarveny do červena, to bude taky charakteristická barva ČSFD Sálu. "Návštěvníci kin se při výběru filmu často rozhodují dle hodnocení na ČSFD.cz a náš Sál jim rozhodování urychlí – stačí, aby vám vyhovoval žánr jednoho ze dvou filmů a skvělý zážitek máte zaručený", vysvětluje myšlenku konceptu zakladatel ČSFD.cz Martin Pomothy. Sál za regulérní vstupné nebude promítat komerční reklamy, ale výhradně filmové ukázky v celkové délce maximálně pěti minut a pouze na filmy, u kterých se očekává vyšší, "červená" kvalita. Bude zde platit oblíbená slevová karta CineStar Club. Prvními dvěma filmy, které budou moct návštěvníci ČSFD Sálu shlédnout, budou Rivalové a Gravitace – snímky výjimečných kvalit, dost možná adepti na oscarové nominace.

Vyhraj, jezdi o Vánocích šmrncovním ČSFD autem a koukej na filmy v CineStaru zdarma!

S otevřením ČSFD Sálu je spojena soutěž o 29 věcných cen s filmovou tematikou a jednu speciální dvoucenu: VIP Gold kartu s jednoročním volným vstupem do všech CineStarů a zapůjčení auta Opel Adam od 10. prosince 2013 na jeden měsíc. Novinku automobilového trhu od Auto Palace Spořilov, v červené barvě a s logy ČSFD.cz, budou moct všichni návštěvníci CineStaru Anděl vidět ve foyer kina od 2. do 31. října, kdy bude soutěž probíhat. K účasti v soutěži bude stačit vhodit přes přední boční okénko auta použitou vstupenku z libovolného CineStaru, podepsanou jménem a příjmením soutěžícího a e-mailovým kontaktem, pod kterým je soutěžící registrovaný na ČSFD.cz. Kdo nevyhraje zapůjčení auta, může vyhrát jednu z dalších 29 cen, včetně stolních her Český film Prémium nebo triček a bund ČSFD.cz. Jména výherců zveřejníme 15. listopadu v příslušné sekci.

Spuštěním ČSFD Sálu se prohlubuje dlouhodobá spolupráce mezi celorepublikovým multiplexovým řetězcem CineStar a nejoblíbenějším filmovým serverem. "ČSFD Sál považujeme za další krok CineStaru k maximálnímu uspokojení našich zákazníků", dodává marketingový ředitel CineStaru Tomáš Volt.

Reklama

Související novinky

Syn Alfonsa Cuaróna natočí komiksárnu pro Sony

Syn Alfonsa Cuaróna natočí komiksárnu pro Sony

05.10.2022

Jonás Cuarón, scenárista, režisér a taky syn slavného Alfonsa Cuaróna (Potomci lidí, Roma) dostal na starosti chystaný komiksový spin-off Spider-Mana El Muerto. Cuarón mladší má za sebou zatím jen… (více)

Ron Howard se vydá do thajských jeskyní

Ron Howard se vydá do thajských jeskyní

03.05.2020

Příběh chlapců uvízlých v thajských jeskyních byl v roce 2018 velkou událostí. I z toho důvodu se několik filmařů rozhodlo celou událost zfilmovat. Po několika oznámených projektech ovšem nyní… (více)

Venom je rekordní

Venom je rekordní

07.10.2018

Přestože kritici mají z nového komiksového filmu Venom s Tomem Hardym (Dunkirk) v hlavní roli spíše smíšené pocity, snímek sám o sobě v kinech překvapil. Za víkend si totiž z amerických kin odnesl 80… (více)

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

01.08.2017

Na šestém ročníku setkání filmových fanoušků již tento víkend nejen, že poběží největší filmové pecky roku jako Dunkirk, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo sexy novinka Atomic Blonde, ale taky se bude… (více)

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

22.06.2017

Hollywoodem tenhle týden otřásl odchod Phila Lorda a Chrise Millera od sólovky Hana Sola. Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy je propustila měsíc před koncem natáčení, jelikož se jejich vize začala… (více)

Daniel Brühl na FebioFestu převzal "ČSFD Award"

Daniel Brühl na FebioFestu převzal "ČSFD Award"

22.03.2016

Rivalové jsou v žebříčcích ČSFD.cz dodnes nejlepším filmem roku 2013. Více hvězdičkových hodnocení v daném roce nasbíraly pouze druhý Hobbit a Vlk z Wall Street, ale výsledným hodnocením se nedostaly… (více)

Na Febiofest přijede Daniel Brühl

Na Febiofest přijede Daniel Brühl

19.03.2016

Organizátoři Febiofestu přivítají jednoho z nejvýraznějších mladých evropských herců Daniela Brühla. Jeho dnes už světovou kariéru nastartoval německý snímek Good Bye, Lenin!, zahrál si i v hvězdně… (více)

Cuarón mladší oživí Zorra

Cuarón mladší oživí Zorra

05.02.2016

Jonás Cuarón sepsal se svým otcem Gravitaci a režíroval spřízněný kraťas Aningaaq. Loni pak vyslal do kin svůj celovečerní debut Desierto, který se líbil minimálně produkčním společnostem Lantica… (více)

Thor bude krotit kafe

Thor bude krotit kafe

11.06.2015

Chris Hemsworth (Avengers: Age of Ultron) má novou práci. V minulých letech si vydělával jako superhrdina v Thorovi, elitní řidič v Rivalech nebo kyberpostrach v Hackerovi, letos ale bude předvádět… (více)

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (více)

Jak Star-Lord probudil Katniss

Jak Star-Lord probudil Katniss

07.02.2015

Scénář sci-fi romance Passengers obíhá Hollywoodem už pěkných pár let. Dítko Jona Spaihtse (Prometheus, Doctor Strange) mělo v roce 2007 blízko k realizaci s Keanu Reevesem (John Wick) a Rachel… (více)

Oscarové nominace 2015

Oscarové nominace 2015

15.01.2015

Oscarové nominace jsou na světě. Letošní 87. ročník bude především duelem Grandhotelu Budapešť a Birdmana, jež čeká zápolení o devět sošek. Osm si jich může odnést Kód Enigmy, šest Chlapectví nebo… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Tržby druhé Duny zcela předčily první díl

Tržby druhé Duny zcela předčily první díl

17.03.2024

Epickému science fiction v režii Denise Villeneuvea se po osmnácti dnech v kinech velmi slušně daří. V neděli 17. března dosáhl snímek Duna: Část druhá celosvětových tržeb téměř 495 milionů dolarů (z… (více)

Nejnovější novinky

Jaké filmy budou soutěžit o Zlatou palmu v Cannes?

Jaké filmy budou soutěžit o Zlatou palmu v Cannes?

14.04.2024

Ve čtvrtek 11. dubna proběhla v kinosále UGC Normandie v Paříži tisková konference ku příležitosti zveřejnění oficiálního výběru v rámci programu nadcházejícího 77. ročníku Filmového festivalu v… (více)

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Reklama

Reklama