Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Startuje 2. ročník festivalu minutových kraťasů

Startuje 2. ročník festivalu minutových kraťasů

10.11.2013

V pátek 1. listopadu odstartoval 2. ročník festivalu krátkometrážních filmů Můj příběh v minutě. A ČSFD.cz je i letos mediálním partnerem. Amatérští i profesionální filmaři mají šanci zúčastnit se zasláním svého (maximálně) minutového videa nebo filmu z trojice vybraných kategorií – Parodie, Moje rodina v minutě a Volná tvorba. Pro majitele HTC telefonů je navíc přichystána speciální kategorie HTC Zoe Highlights. I letos je hlavní tváří festivalu režisér a herec Jakub Kohák. Projekt je určen kreativcům, filmovým nadšencům a všem z Čech a Slovenska, kdo mají dobrý nápad nebo příběh. Může se také jednat o zkrácenou verzi některého z vašich předchozích filmových projektů. Projekt běží do konce listopadu, takže neotálejte.

Odborná porota v čele s Martinem Pomothym odmění vítěze v každé kategorii hlavní cenou – mobilním telefonem HTC One v hodnotě 15 999 Kč. Absolutní vítěz z této čtveřice navíc získá peněžitou odměnu 10 000 Kč. Organizátoři navíc udělují i tzv. „diváckou" výhru. Ta je určena nejlajkovanějšímu soutěžnímu videu na YouTube kanálu projektu. Více informací o festivalu najdete na www.mujpribehvminute.cz.

Takže jaký je tvůj příběh?

Reklama

Související novinky

V Čechách odstartovala filmová soutěž kraťasů

V Čechách odstartovala filmová soutěž kraťasů

24.11.2012

Myslíte, že jste letos svůj tvůrčí talent příliš nezaměstnali? Máte v šuplíku pár námětů na vlastní film? Ať už je to komedie nebo mysteriózní drama, zpozorněte. Tento týden odstartoval první ročník… (více)

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

dnes Reklama

Anthony Delon se narodil jako syn filmového idola a svobodomyslné herečky – Alaina a Nathalie Delonových. V knize "Má rodina, můj příběh" vypráví o tom, jaká byla jeho rodina za zavřenými dveřmi a… (více)

28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

dnes

Britský režisér Danny Boyle (Sunshine, Trainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc –… (více)

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

včera

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Reklama

Reklama