Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
King Kong se vrací?

King Kong se vrací?

28.07.2014 Autor KarelR

Studio Universal chystá nový filmový vesmír, ve kterém by se měli potkat Drákula, Vlkodlak nebo Mumie. Klasická monstra ale nebudou ta jediná, která bychom měli v budoucnu potkávat na velkém plátně. Dostaneme také ta obří, jež si s oblibou dávají po tlamě na slavném Ostrově lebek. Právě ten totiž hodlá Universal oživit ve spolupráci s Legendary Pictures a uvést jej do kin již 4. listopadu 2016. O čem film s pracovním názvem Skull Island bude? Zatím víme jen to, že půjde o jakýsi prequel King Konga, který ale nebude mít nic společného s Jacksonovou verzí z roku 2005. Je tedy velmi pravděpodobné, že jednoduše dostaneme další inkarnaci slavného monstra. A jelikož v Legendary mají práva na Godzillu, samozřejmě se ihned vynořily spekulace, že v některém z budoucích filmů dojde na pořádně monstrózní duel. Že by rovnou „předělávka" King Kong vs. Godzilla z roku 1962? K takovému střetu by vedla hodně komplikovaná cesta, dost možná jsme ale svědky prvních nenápadných krůčků.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

dnes

Jak to tak vypadá, opravdu letí naším směrem. Nová Bláznivá střela, v níž by legendární postavu detektiva Franka Drebina, jehož efektivitě se rovná pouze jeho neschopnost, měl ztvárnit… (více)

Reklama

Reklama