Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Český lev - nominuj svého favorita!

Český lev - nominuj svého favorita!

21.12.2015 Autor POMO

Letos se do hlasování v Ceně filmových fanoušků nadcházejících výročních cen Český lev můžete zapojit již o Vánocích. Nestatutární cenu České filmové a televizní akademie získá režisér filmu s největším počtem hlasů od našich uživatelů. ČSFD.cz navíc vítězi poskytne voucher na masivní reklamní kampaň pro uvedení jeho následujícího filmu do českých kin. Hlasovat může v sekci 23. Český lev až do půlnoci 15. ledna 2016 každý, kdo má na ČSFD.cz hvězdičkami ohodnocených alespoň 200 filmů, nebo se stane novým uživatelem, přihlášeným přes facebookový účet.

Výsledky hlasování v Ceně filmových fanoušků spolu s nominacemi akademiků v ostatních kategoriích 23. Českého lva zveřejníme 20. ledna 2016 jak zde v Novinkách, tak v sekci 23. Český lev, kde ode dneška probíhá hlasování. Slavnostní ceremoniál 23. ročníku Českého lva pak odvysílá v přímém přenosu Česká televize na okruhu ČT1 v sobotu 5. března 2016 od 20 hod.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

včera

Legendární americký režisér Martin Scorsese (Mafiáni, Casino) vloni slavil úspěch se svými výpravnými Zabijáky rozkvetlého měsíce a nyní už opět vyhlíží příležitost na další spolupráci se svým již… (více)

Reklama

Reklama