Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018 Autor dO_od

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou šanci. Hračkářský gigant totiž zakoupil práva na celou značku, včetně filmových a televizních práv, a podle slov prezidenta společnosti Briana Goldnera je nyní Hasbro odhodláno frančízu zásadním způsobem vytěžit. To znamená jak pokračovaná výroba seriálů, tak i návrat na velké obrazovky. Pokračování filmu z roku 2017 režiséra Deana Israeliteho (Projekt minulost) je ale v tuto chvíli velmi nepravděpodobné. Snímek za celé své působení v kinech utržil celosvětově pouhých 142 milionů dolarů. Rozpočet se přitom blížil hranici 100 milionů. Důvodem je mimo jiné i fakt, že film distribuovala společnost Lionsgate, zatímco Hasbro na svých filmech většinou spolupracuje se studiem Paramount Pictures.

Reklama

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

G. I. Joe čeká reboot

G. I. Joe čeká reboot

04.04.2017

Studiu Paramount se ohromně daří s Transformery, kteří se začínají rozlézat do filmového vesmíru (Bumblebee má příští rok dostat spin-off), a teď je na řadě vytěžení G. I. Joe. Akční série se dočkala… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Fincher a zombíci?

Fincher a zombíci?

12.08.2016

Kdybyste nechali filmové fandy hlasovat o tom, zda by chtěli vidět blockbuster od Davida Finchera, dopadlo by to celkem jednoznačně. Režisér Sedmi nebo Klubu rváčů patři mezi filmařskou elitu, která… (více)

Bryan Cranston a Strážci vesmíru

Bryan Cranston a Strážci vesmíru

22.06.2016

Nový celovečerák se Strážci vesmíru je ohromně nevyzpytatelným podnikem. Dokáže se pološílený seriál s formelíny proměnit v tahák pro další diváckou generaci? Anebo půjde o bolestivé selhání? Ať už… (více)

Kdo se postaví Strážcům vesmíru?

Kdo se postaví Strážcům vesmíru?

02.02.2016

Dvojka hitových Strážců Galaxie je na cestě a brzy bude v kinech trochu zmatek, protože se tam chystají i Vládci vesmíru a Strážci vesmíru. Remake osmdesátkového béčka s Dolphem Lundgrenem má před… (více)

Strážci vesmíru v celovečerním filmu

Strážci vesmíru v celovečerním filmu

08.05.2014

Pokud je vám pod 30 let, těžko jste vyrůstali bez Strážců vesmíru. Původní seriál z roku 1993 se za poslední dvě dekády dočkal obřího množství bláznivých inkarnací, jeho celosvětový úspěch jej… (více)

Mads Mikkelsen jako marvelácký Doctor Strange?

Mads Mikkelsen jako marvelácký Doctor Strange?

25.02.2014

Třetí fáze marveláckého filmového plánu začne Ant-Manem a měla by končit Avengers 3. Mezi tyhle letní podívané se potom vtěsnají minimálně 4 další comicsové blockbustery, zatím ale není jisté, o… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

19.04.2024

Legendární americký režisér Martin Scorsese (Mafiáni, Casino) vloni slavil úspěch se svými výpravnými Zabijáky rozkvetlého měsíce a nyní už opět vyhlíží příležitost na další spolupráci se svým již… (více)

Reklama

Reklama