Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Český lev - nominuj svého favorita!

Český lev - nominuj svého favorita!

12.12.2019

I letos vám přinášíme možnost zúčastnit se hlasování v Ceně filmových fanoušků 27. Výročních cen Český lev. Nestatutární cenu České filmové a televizní akademie získá režisér filmu s největším počtem hlasů od našich uživatelů. ČSFD.cz vítězi poskytne voucher na masivní reklamní kampaň pro uvedení jeho následujícího filmu do českých kin. Hlasovat za jeden ze 64 českých filmů roku 2019 může v sekci 27. Český lev až do půlnoci 12. ledna 2020 každý, kdo má na ČSFD.cz hvězdičkami ohodnocených alespoň 200 filmů, nebo je zde registrovaný přes facebookový účet.

Výsledky hlasování v Ceně filmových fanoušků oznámíme v sekci 27. Český lev 15. ledna 2020, a ve stejný den zveřejníme v sekci Ocenění nominace akademiků v ostatních kategoriích 27. Českého lva. Slavnostní ceremoniál udělování cen pak odvysílá v přímém přenosu Česká televize v sobotu 7. března 2020 od 20. hod.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

včera

Jak to tak vypadá, opravdu letí naším směrem. Nová Bláznivá střela, v níž by legendární postavu detektiva Franka Drebina, jehož efektivitě se rovná pouze jeho neschopnost, měl ztvárnit… (více)

Reklama

Reklama