Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

05.01.2021 Autor Goldbeater

Aktualizace 5.1.2021 20:30: Život občas píše bizarnější zvraty, než kdejaký scénář k filmu. Tento je bohužel ale spíše velmi smutný. Po včerejším vyjádření hereččina zástupce Mika Pingela, jenž oznámil úmrtí Tanyi Robertsové, jen aby ho hned následujícího dne odvolal jako mylné, před pár okamžiky přišla zpráva, že herečka skutečně v nemocnici zemřela, avšak o den později, než bylo původně chybně oznámeno. Zmatečná komunikace tak bohužel nenabídla naději na déle než pár hodin a toto oznámení se zdá být již definitivní.

 

Aktualizace 5.1.2021 01:25: Zástupce herečky Mike Pingel sdělil, že předchozí informace o jejím úmrtí, převzaté mezitím světovými médii a některými celebritami, byly mylné. Nedorozumění mělo vzniknout během telefonátu Pingela s hereččiným partnerem Lancem O'Brienem, zprávu o smrti Robertsové poté vyvrátili mluvčí losangeleské nemocnice Cedars Sinai, kde se momentálně Tanya nachází na jednotce intenzivní péče a její stav je nadále závažný. Držme jí palce!

 

Původní zpráva ze 4.1.2021 10:00: Včera opustila filmový svět modelka a herečka Tanya Roberts. Bylo jí 65 let. Svou kariéru začala v 70. letech ve světě modelingu a na prknech divadel. Její první ryze filmovou zkušeností byl hororový snímek Forced Entry z roku 1975. Proslavila se hlavními rolemi v dobrodružných filmech Pán šelem a Sheena, nejvýraznější úlohou pro ni však zůstane bondgirl Stacey Sutton, již si po boku Rogera Moora zahrála v jeho poslední bondovce Vyhlídka na vraždu z roku 1985.

 

Tanya Roberts se hojně objevovala i v seriálech. Už na počátku 80. si zahrála v několika epizodách původních Charlieho andílků, z poměrně nedávné doby lze zmínit i její účast v seriálu Zlatá sedmdesátá mezi lety 1998 a 2004. Naposledy ji diváci mohli na televizní obrazovce spatřit v komediální sérii Barbershop (2005).

Reklama

Související novinky

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

19.03.2024

Hollywoodem občas kolují fámy, které nejsou nikým potvrzené, ale mluví o nich tolik lidí, že se považují takřka za pravdu. Nejinak je tomu při šíření skazek o tom, kdo by si měl zahrát příštího… (více)

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Netflix oznámil spin-off Zlatých sedmdesátých

Netflix oznámil spin-off Zlatých sedmdesátých

11.10.2021

Sitcom Zlatá sedmdesátá patří v Americe mezi jedny z nejpopulárnějších seriálů vůbec. Velké oblibě se těší ale i ve zbytku světa, a tak nyní streamovací gigant Netflix rozhodl, že si objedná spin-off… (více)

Zemřel původní Boba Fett Jeremy Bulloch

Zemřel původní Boba Fett Jeremy Bulloch

18.12.2020

Ve věku 75 let zemřel herec Jeremy Bulloch, původní představitel námezdního lovce Boba Fetta z Impérium vrací úder a Návrat Jediho. Stalo se tak jen týden poté, co zemřel jiný herec ze Impéria, David… (více)

Chris Pratt bude Svatý

Chris Pratt bude Svatý

17.11.2018

Chris Pratt (Jurský svět, Strážci galaxie) jedná o hlavní roli v restartu filmové série Svatý od studia Paramount Pictures. Příběh sleduje muže jménem Simon Templar, který čistí svět od… (více)

Cannonball Run se vrací

Cannonball Run se vrací

13.06.2017

Rychle a zběsile se letos dočkalo osmého dílu a na cestě jsou další dva, takže není divu, že se v Hollywoodu snaží rozjet další autařské série. S Need for Speed to bohužel moc nevyšlo a další velké… (více)

Zemřel Roger Moore, třetí James Bond

Zemřel Roger Moore, třetí James Bond

23.05.2017

Když už se má člověk stát hercem jedné role, měla by ta role stát za to. Roger Moore právě takovým hercem byl (všichni ho totiž znají jako Jamese Bonda) a nikdy nevypadal, že by mu to zase tolik… (více)

Stan Lee akčním hrdinou

Stan Lee akčním hrdinou

14.09.2016

Když vymyslíte Iron Mana, Spider-Mana, Hulka nebo X-Meny, je jasné, že vás časem může potkat filmová biografie. Třiadevadesátiletý Stan Lee se ale místo ní dočká zcela fiktivního akčnáku ze 70.let, v… (více)

Daniel Craig: Bondem až do smrti?

Daniel Craig: Bondem až do smrti?

20.12.2011

Je to docela překvapení. Během nejrůznějších průtahů mezi rozpačitě přijatým Quantum of Solace a právě natáčeným Skyfall se objevily spekulace, že třetím dílem Craigova služba Jejímu Veličenstvu… (více)

Krásky v hlavní roli

Krásky v hlavní roli

21.02.2011

Pro Raimiho fantasy, komedii o prezidentském upírobijci a televizní Wonder Woman. Takže: Hvězda Mily Kunis rychle stoupá, z rozmazlené fifleny v sitcomu That 70´s Show se rychle vypracovala na… (více)

Princ a Max – z monitorů na plátna

Princ a Max – z monitorů na plátna

13.03.2008

Drtiči počítačových her se už naučili nedoufat v opravdu kvalitní filmovou adaptaci některého ze svých oblíbených virtuálních potěšení. V této oblasti se opravdu nedá na nic spolehnout. Chvílemi… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

dnes Reklama

Anthony Delon se narodil jako syn filmového idola a svobodomyslné herečky – Alaina a Nathalie Delonových. V knize "Má rodina, můj příběh" vypráví o tom, jaká byla jeho rodina za zavřenými dveřmi a… (více)

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

včera

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Bezhlavý jezdec se vrátí

Bezhlavý jezdec se vrátí

včera

Držte si klobouky, budou opět padat hlavy. Na plátna kin by se totiž měl vrátit hrůzyplný bezhlavý jezdec v nové adaptaci povídky „Legenda o Ospalé díře“ newyorského spisovatele Washingtona Irvinga … (více)

Reklama

Reklama