Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Ženatý se závazky se vrací... jako animák

Ženatý se závazky se vrací... jako animák

15.05.2022 Autor dO_od

Málokterá osmdesátková znělka se člověku zažrala do paměti tolik, jako ta ze seriálu Ženatý se závazky. Komedie o dysfunkční rodině Bundyových běžela v televizi od roku 1987 do roku 1997, v roce 2012 se pak obsazení seriálu sešlo ještě pro jeden televizní speciál. V dnešní době ale platí, že všechno staré je opět nové, a tak nyní server Deadline potvrdil, že námět s animovaným pokračováním původního seriálu, v němž by se vrátily všechny hlavní hvězdu, je nyní nabízen kabelovkám a streamovacím službám po celém Hollywoodu.

 

Je to tak, Katey Sagal (Zákon gangu), Christina Applegate (Matky na tahu), Ed O'Neill (Taková moderní rodinka) a David Faustino (Vincentův svět) jsou na palubě připraveni poskytnout své hlasy jejich animovaným postavám, zatímco producent Griffinových Alex Carter by převzal showrunnerské otěže. Majitelé práv ze Sony Pictures Television na projektu údajně pracují už přes rok, důležité bylo zejména získat zpátky původní osazenstvo, což se nakonec povedlo, a tak je nyní čas najít novince domov. V úvahu připadá jak původní stanice Fox, tak streamovací služby Hulu nebo Peacock. V tuto chvíli ale není jasné, kdy přesně by seriál mohl dorazit.

Reklama

Související novinky

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Zemřel představitel Batmana Adam West

Zemřel představitel Batmana Adam West

11.06.2017

Pro většinu Čechů je prvním Batmanem Michael Keaton, v Americe ale všichni vyrůstali na seriálu z 60. let, v němž si Bruce Waynea zahrál Adam West. Washingtonský rodák se díky napůl parodické show,… (více)

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Další Bláznivá dovolená

Další Bláznivá dovolená

16.09.2014

Chevy Chase a Beverly D'Angelo už si slavné průšviháře Griswoldovi střihli ve čtyřech filmech. A brzy je čeká pátý, nazvaný krátce Vacation (Prázdniny), v němž se samozřejmě bude předávat žezlo… (více)

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

13.08.2014

Dvě hollywoodské legendy během dvou dnů? Smutnější týden letos filmový svět ještě nezažil a snad už ani nezažije. Nejdříve jsme přišli o třiašedesátiletého komediálního génia Robina Williamse, který… (více)

Méďa bude sprostý i na Oscarech

Méďa bude sprostý i na Oscarech

19.01.2013

Už asi víte, že 85. vyhlašování Cen Akademie, které se odehraje v neděli 24. února, bude moderovat Seth MacFarlane. Ještě takhle před rokem jeho jméno znali maximálně tak fanoušci animovaného seriálu… (více)

Tvůrce Médi chce umřít na Divokém západě

Tvůrce Médi chce umřít na Divokém západě

06.12.2012

Když přišel s projektem Méďa, většina hollywoodských studií ho odmítla. Včetně Foxů, pro které Seth MacFarlane vytvořil veleúspěšný animovaný seriál Griffinovi. Nakonec se Méďu ujala menší produkční… (více)

Oscary bude moderovat Méďa

Oscary bude moderovat Méďa

03.10.2012

No dobrá, jen skoro. Pětaosmdesátý ročník udělování výročních Cen Akademie dostal totiž na starost Méďův tvůrce Seth MacFarlane. Duchovní otec Griffinových (aka Family Guy) má za sebou opravdu dobrý… (více)

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

19.04.2024

Legendární americký režisér Martin Scorsese (Mafiáni, Casino) vloni slavil úspěch se svými výpravnými Zabijáky rozkvetlého měsíce a nyní už opět vyhlíží příležitost na další spolupráci se svým již… (více)

Reklama

Reklama