Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Přehrajte si novou komedii Po čem muži touží 2 online

Přehrajte si novou komedii Po čem muži touží 2 online

22.08.2022 Reklama

Předplatitelé Voyo si mohou už teď vychutnat bláznivou komedii o střetu mužského a ženského světa, ale i hledání jejich vzájemného porozumění, Po čem muži touží 2. Snímek je součástí prémiového obsahu Voyo a ke zhlédnutí je dostupný od neděle 21. srpna. 2022, přesně čtyři měsíce od jeho uvedení v kinech.

Psycholožka a odbornice na partnerské vztahy Irena Kopáčová (Anna Polívková) se zrovna nenachází v záviděníhodné situaci. Doporučení, která poskytuje svým klientům, se spíše míjejí účinkem a ona sama  se v osobním životě musí vyrovnat hned s několika problémy najednou. Svého přítele přistihne při nevěře, a navíc dostane výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde provozuje svou poradnu. Nad několika sklenicemi vína se se svým trápením svěří kamarádce Marcele (Tereza Kostková). Následné nejisté kroky zavedou ovíněnou Irenu do stanu vědmy Zoltany (Zuzana Kronerová), před kterou vysloví své osudové přání: Chci bejt chlap! A hned na druhý den se šokovaná Irena probouzí v mužském těle. Irena/Iren (Jiří Langmajer) se musí s novou situací popasovat. Nikdo jí navíc nevěří, že v těle muže je skutečně ona. Pomocnou ruku jí nakonec poskytne soused Radim (Marek Taclík), který Ireně už dlouho nadbíhal. Stojí před ním ale nelehký úkol: udělat z ženy, která žije uvnitř těla postaršího muže, skutečného chlapa. A doufat, že se jeho milovaná zase promění zpět.

Snímek režiséra a scénáristy Rudolfa Havlíka Po čem muži touží 2 je volným pokračováním komedie Po čem muži touží, která se stala divácky nejúspěšnějším českým snímkem roku 2018. Spolu s režisérem snímku je pod scénářem podepsán Filip Oberfalcer. V dalších rolích se představí Pavel Šimčík, Leoš Noha, Oskar Hes, Radek Holub, Ondřej Kavan, Pavlína Němcová, Michal Kavalčík, Daniel Krejbich a Martina Babišová.

Reklama

Související novinky

CANAL+ dotočil minisérii Dcera národa

CANAL+ dotočil minisérii Dcera národa

11.02.2024 Reklama

Společnost CANAL+ dokončila natáčení své první minisérie originální tvorby v České republice. Moderně stylizovaná šestidílná minisérie Dcera národa, inspirovaná životem dcery Karla Havlíčka… (více)

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022 Reklama

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

05.06.2014

Po tiskové konferenci zaplavily web MFF KV v intervalu pouhých pár minut dlouho očekávané programové zprávy. Hlavní festivalový program přinese sedm světových a pět mezinárodních premiér. O… (více)

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

19.04.2024

Legendární americký režisér Martin Scorsese (Mafiáni, Casino) vloni slavil úspěch se svými výpravnými Zabijáky rozkvetlého měsíce a nyní už opět vyhlíží příležitost na další spolupráci se svým již… (více)

Reklama

Reklama