Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Banderas by rád natočil třetího Zorra

Banderas by rád natočil třetího Zorra

28.11.2022 Autor dO_od

Mezi výborným Zlatým okem a ještě lepším Casinem Royale natočil režisér Martin Campbell taky moderní reboot (a pak výrazně slabší sequel) jiné slavný franšízy. Řeč je o Zorrovi z roku 1998, v němž si hlavní roli zahrál Antonio Banderas (Desperado), jemuž tehdy kryli záda také Anthony Hopkins (Mlčení jehňátek) a Catherine Zeta-Jones (Terminál). Jak už nicméně stojí výše, zatímco se první film těší skoro kultovní oblibě, jeho pokračování zklamalo jak kritiky, tak diváky, a slabý box office bohužel znamenal Zorrův předčasný důchod.

 

Nyní je každopádně moderní oživovat kdejakou sérii, a sám Banderas čerstvě prozradil, že by se vlastně do trojky rád vrátil. Údajně by se mu líbilo zahrát si podobnou roli, jakou měl v jedničce Hopkins, a už má dokonce i perfektního kandidáta na nového Zorra. Jen se připravte, že vás tohle jméno asi dost překvapí:

 

„Ano, rozhodně, minimálně bych to zvážil, proč ne? Kdyby mi zavolali, abych natočil nového Zorra, chtěl bych udělat to samé, co pro mě udělal Anthony Hopkins, tedy předat pochodeň.“ Na otázku komu konkrétně by onu pochodeň předal, pak Banderas uvedl jméno Toma Hollanda.

 

„Dělal jsem s ním Uncharted a je tak energický a zábavný a taky má takovou jiskru... Proč ne?“ řekl herec na dotaz, proč právě britský mladík. No, tak uvidíme, jestli nějaký producent poslouchal, momentálně je totiž v procesu výroby hned několik potenciálních rebootů Zorra, v žádném z nich ale zatím Holland nefiguruje. Banderas má za sebou dvojku Kocoura v botách, Hollanda brzy uvidíme v seriálu The Crowded Room od Apple TV+.

Reklama

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Lednové tipy z VOD služeb

Lednové tipy z VOD služeb

31.01.2024 Reklama

Zima nám stále ještě nekončí, a tak pokud hledáte nápady, jak si zpříjemnit chladné večery strávené u televizních obrazovek v pohodlí a teple domova, máme pro vás opět pár zajímavých i netradičních… (více)

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023 Reklama

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Sony slibuje nálož pavoučích spin-offů

Sony slibuje nálož pavoučích spin-offů

01.06.2023

Warneři mají svůj DC píseček, Disney zase vlastní tiskárnu na peníze jménem Marvel, a někde mezi nimi stojí studio Sony, které se zuby nehty drží svého jediného komiksového hrdiny a všech s ním… (více)

Zemřela Tina Turner

Zemřela Tina Turner

24.05.2023

Přichází smutné zprávy pro svět filmu a zejména hudby. Ve středu 24. května ve svém domě ve švýcarském Kusnachtu zemřela ve věku třiaosmdesáti let legendární americká zpěvačka a příležitostná herečka… (více)

Pátý Shrek má zelenou

Pátý Shrek má zelenou

05.04.2023

Těžko uvěřit, že už to je víc jak dvacet let od premiéry prvního Shreka. Poslední film z milované série pak dorazil do kin v roce 2010, už tehdy se ale zdálo, že byl koncept vyždímán na maximum a… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

28.01.2023

Herním adaptacím se po letech nezdarů a posměchu začíná mimořádně dařit. Sony slaví úspěch s Uncharted nebo The Last of Us, Netflix zase s Arcane podle světa League of Legends, no a Amazon teď zkusí… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

96. Ceny Akademie - výsledky

96. Ceny Akademie - výsledky

11.03.2024

V noci z neděle na pondělí proběhl v hollywoodském Dolby Theatre v Los Angeles šestadevadesátý ročník slavnostního předávání Cen americké Akademie filmového umění a věd, na němž byla v celkem… (více)

Nejnovější novinky

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

včera

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Scarlett Johansson mezi dinosaury?

Scarlett Johansson mezi dinosaury?

25.03.2024

Čas neúprosně kvapí a nadcházející přírůstek do dinosauří rodinky je blíž a blíž. Další díl Jurského parku nás totiž oficiálně stále čeká už příští rok 2. července, přičemž doposud nevíme nic… (více)

Reklama

Reklama