foto

Dewshane Williams

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Her Stolen Past (TV film)
One Winter Weekend (TV film)
2016 Ledaže
2014 Aaliyah: The Princess of R&B (TV film)
2013 Borealis (TV film)
2012 Luke a jeho příběh
2011 Henry ze zkumavky
2010 Lullaby
Psí útulek
Turn the Beat Around (TV film)

TV seriály

2018 In Contempt (TV seriál)
2017 Salvation (TV seriál)
Another Trip Around the Sun (S01E02)
Pilot (S01E01)
Výkupné (TV seriál)
Grand Slam (S01E02)
Supergirl (TV seriál)
Far from the Tree (S03E03)
The Expanse (TV seriál)
Paradigm Shift (S02E06)
Static (S02E03)
Safe (S02E01)
Agresivní virus (TV seriál)
The Last Stand (S04E10)
The Traitor (S04E09)
Extraction (S04E08)
další epizody (5)
2016 Kráska a zvíře (TV seriál)
Monsieur et Madame Bete (S04E01)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Přichází déšť (S01E08)
Agresivní virus (TV seriál)
Noční vlak (S02E13)
Occido Lumen (S02E12)
Ve slepé uličce (S02E11)
Defiance (TV seriál)
The Beauty of Our Weapons (S03E07)
2014 Defiance (TV seriál)
I Almost Prayed (S02E13)
All Things Must Pass (S02E12)
Doll Parts (S02E11)
další epizody (13)
2013 Defiance (TV seriál)
Everything Is Broken (S01E12)
Past Is Prologue (S01E11)
The Bride Wore Black (S01E10)
další epizody (12)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Tour de Murdoch (S07E02)
2012 Saving Hope (TV seriál)
2010 Baxter (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Unnatural History (TV seriál)
Wingin' It (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Aisle 13 (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace