foto

Pooch Hall

  • nar. 8.2.1976 (43 let)
    Brockton, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 But Deliver Us from Evil
2016 Chuck
2015 Carter High
My First Love
2013 Live at the Foxes Den
2011 Velký skok
2010 Divoký Stomp 2: Nová generace
2009 Nebezpečné svádění (TV film)
2008 Courtroom K (TV film)
2006 Hood of Horror
Rande naslepo
2004 Black Cloud
Christmas at Water's Edge (TV film)
2003 Beacon Hill
Tale of Two Pizzas, A
2001 Blue Hill Avenue

TV seriály

2019 Ray Donovan (TV seriál)
The Dead (S06E12)
Never Gonna Give You Up (S06E11)
2018 Unsolved (TV seriál)
Nobody Talks (E02)
Ray Donovan (TV seriál)
Baby (S06E10)
Dream On (S06E09)
Who Once Was Dead (S06E08)
další epizody (9)
2017 Ray Donovan (TV seriál)
Bob the Builder (S05E10)
Mister Lucky (S05E09)
Horses (S05E08)
další epizody (9)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Profiling 202 (S12E09)
2016 Ray Donovan (TV seriál)
Čínský dril (S04E11)
Lake Hollywood (S04E10)
Měj se, krásko (S04E09)
další epizody (11)
Kravaťáci (TV seriál)
Self Defense (S05E14)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Excusito (S03E12)
Pohrabáč (S03E11)
Jedna noc v Jerevanu (S03E10)
další epizody (12)
Kravaťáci (TV seriál)
Compensation (S05E02)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Rodef (S02E11)
Volcheck (S02E10)
další epizody (7)
2013 How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Úplně stejný (S01E12)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
Boxerský večer (S01E10)
další epizody (10)
Kravaťáci (TV seriál)
Šelmy útočí (S02E12)
2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Druhá šance (S04E08)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Neporažený (S01E09)
Necessary Roughness (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Mluvme o sexu (TV seriál)
2006 Heist (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2005 Miracle's Boys (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace