foto

Mathias Neumann

  • nar. 12.11.1965 (55 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Matula - Tod auf Mallorca (TV film)
2018 Pettersson a Fiškus - malý trapič, velké přátelství
2017 Harter Brocken - Der Bankraub (TV film)
2016 Pettersson und Findus - Das schönste Weihnachten überhaupt
Rampage: President Down
2015 Das goldene Ufer (TV film)
Sophie kocht (TV film)
2014 Findus: Kocourek Fiškus
Mona kriegt ein Baby (TV film)
Rampage 2
2013 Alles Chefsache! (TV film)
Pinocchio (TV film)
Ve jménu krále 3: Síla medailonu
Útok na Wall Street
2012 Fliegen lernen (TV film)
2011 Auschwitz
Blubberella
Das Mädchen auf dem Meeresgrund (TV film)
Ve jménu krále 2
2010 Bloodrayne: Třetí říše
Final Storm
Max Schmeling
Utajená láska (TV film)
2009 Darfur
Rampage
Stoic
2008 Far Cry
Mořský vlk (TV film)
Přede mnou neutečeš (TV film)
Tunelové krysy
2007 BloodRayne 2: Vykoupení
Postal
Seed
Ve jménu krále
War ich gut? (TV film)
2006 The Conclave
2005 BloodRayne
Inga Lindström: Dokonalý chlap (TV film)
Sám v temnotě
2003 Das Siebte Foto
House of the Dead
2002 Die Nacht, in der ganz ehrlich überhaupt niemand Sex hatte (TV film)
Zabít je snadné
2001 Blackwoods
Krysy (TV film)
Verliebte Jungs (TV film)
2000 Muži k pronajmutí (TV film)
Sex oder Liebe? (TV film)
Tvář smrti
1999 Erfolg
Florian - Liebe aus ganzem Herzen (TV film)
1997 Rosenkavalier
1996 Doppelter Einsatz - Jagdzeit (TV film)

TV seriály

2019 23 Morde - Bereit für die Wahrheit? (TV seriál)
Die Drei von der Müllabfuhr (TV seriál)
2017 Honigfrauen (TV seriál)
Hochzeit im Paradies (E03)
Verrat im Paradies (E02)
Urlaub im Paradies (E01)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2004 Meine schönsten Jahre (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)

Dokumentární

1994 Florence Foster Jenkins