foto

Tomáš Stanek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Backstage
Balada o pilotovi (TV film)
2016 Agáva
2014 Děti
2013 Výstava

TV seriály

2017 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (7)

Dokumentární

2016 Arzenál (TV seriál)
Nová věčnost (E08)
2015 Herec: Ivan Mistrík (TV film)
Pára nad řekou
Sezóna za vodou (TV seriál)
2009 Brno 1969 (TV film)
2008 Cesta Magdalény Robinsonovej
2006 Ztracená dovolená
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace