foto

Amy Spanger

  • nar. 24.8.1971 (47 let)
    Newbury, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kill for Me
2008 Synecdoche, New York
2005 Tráva

TV seriály

2017 Černá listina (TV seriál)
Smokey Putnum (No. 30) (S05E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Great Expectations (S18E11)
2011 Znuděný k smrti (TV seriál)
Bonbonek (S03E02)
Blondýnka v lese (S03E01)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
PTSD (S10E09)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nehybný (S05E11)
2000 Ed (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace