foto

Vicky Jeudy

  • nar. Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Vicky Jeudy je americká herečka známá díky roli v americkém seriálu Orange is the new black (Oranžová je nová černá), kde hraje roli Janae Watson.

Vicky se narodila a vyrůstala v Queensu v New Yorku. Má rodiče z Haiti. Jeudy maturovala na St. Johnsově přípravné škole v Astorii a studovala divadlo na státní univerzitě NY v New Paltz. Během jejich studií na vysoké škole se dostala mezi top 25 miss New Yorku. 

KajusaK

Herecká filmografie

Filmy

2020 Friend Request
2017 Romeo and Juliet in Harlem
2016 Armstrong
2013 Addiction

TV seriály

2020 Policie Chicago (TV seriál)
Mercy (S07E10)
2019 New Amsterdam (TV seriál)
Your Turn (S02E01)
Policie Chicago (TV seriál)
Absolution (S07E09)
Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Tetování (S05E12)
Prolomení hobrového stropu (S05E11)
další epizody (13)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
S lidmi to umí (S04E11)
další epizody (10)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Chlupy a kozičky (S03E10)
další epizody (11)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
další epizody (11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Amaro se hájí (S15E11)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Podraz mě jednou (S01E12)
Vysoké citlivky (S01E11)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2013 Cinema Couch, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky