foto

Richard Klvač

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fabrika smrti: mladá krv
2017 Únos
2014 Prvý slovenský horor
2009 Nedodržený slib
2007 Outlanders

TV seriály

2017 Rex (TV seriál)
Tanec na sopke (E03)
2015 Kukučka (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Kráska a zvíře (E09)
2009 První oddělení (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Smrteľný žart (S01E02)
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2007 Futbaloví chuligáni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace