foto

Danny Krausz

  • nar. 12.5.1958 (61 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Gipsy Queen
Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2018 The Dark
2017 Baumschlager
2016 Die Blumen von gestern
2013 Zweisitzrakete
2012 Tvoje krása nemá cenu...
2011 Wie man leben soll
2010 Neúmyslný únos Elfriede Ott
2008 Die Slupetzkis - Urlaub in Balkonien (TV film)
2007 42 plus
2006 Freundschaft
2002 Regentage (TV film)
2001 Old Love
1994 Die Knickerbocker-Bande: Das sprechende Grab
1984 Malambo

TV seriály

2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Späte Rache (E10)
Toleranz (E09)
Schwarz auf weiß (E07)
další epizody (5)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (13)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (12)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
další epizody (13)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
2005 Die letzten Zöglinge

TV pořady

2013 André Hellers Menschenkinder (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1986 Paradies

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky