foto

Paul Sharma

  • nar. 1981
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Christmas Gift from Bob
2013 Gravitace
2012 ShopGirl Blog
2009 Whatever It Takes (TV film)
2006 Potomci lidí
2004 Every Time You Look at Me (TV film)
2000 It Was an Accident
1997 A to Z: The Life Cycle of a Car
1996 Roger Roger (TV film)
1994 Běsnící spravedlnost (TV film)

TV seriály

2020 Avenue 5 (TV seriál)
And Then He's Gonna Shoot Off... (E02)
The Singapore Grip (TV seriál)
2019 Hanna (TV seriál)
Mother (S01E06)
Town (S01E05)
City (S01E03)
další epizody (4)
Katastrofa (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Cucumber (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
Polyhedrus (E06)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S08E07)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Life on Mars (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2005 Meet the Magoons (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
Swiss Toni (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 Kancl (TV seriál)
Downsize (S01E01)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Pohádky z celého světa (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Maisie Raine (TV seriál)
Roger Roger (TV seriál)
Unfinished Business (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2015 I Gotta Be Me

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky