foto

Jussi Adler-Olsen

  • nar. 2.8.1950 (69 let)
    Kodaň, Dánsko

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Žena v kleci (2013)

    - Jedná se o filmovou adaptaci prvního dílu dánské série případů oddělení Q v čele s komisařem Carlem Mørckem. Autorem literární předlohy je Jussi Adler-Olsen. Knižní sérii v České republice vydává nakladatelství Host. (claudel)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 Marco effekten - kniha
2018 Složka 64 - kniha
2016 Vzkaz v láhvi - kniha
2014 Zabijáci - kniha
2013 Žena v kleci - kniha

Host

TV pořady

2009 Skavlan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky