foto

Samira Wiley

  • nar. 15.4.1987 (33 let)
    Washington, D.C., District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 BIOS
Breaking News In Yuba County
2019 Vault
2018 Pařiči
2016 37
Nerve: Hra o život
2014 Rob the Mob
2012 V tátově stínu
2011 Spratci na zabití

TV seriály

2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Lucky 13 (S01E13)
Příběh služebnice (TV seriál)
Mayday (S03E13)
Oběť (S03E12)
Nevhodná (S03E08)
další epizody (10)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
The Pin in My Grenade (S05E02)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Basa (S07E12)
Will a Grace (TV seriál)
The Things We Do for Love (S10E17)
Conscious Coupling (S10E16)
2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Holly (S02E11)
Poslední obřad (S02E10)
Chytrá síla (S02E09)
další epizody (5)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Noc (S01E10)
Most (S01E09)
Jezábel (S01E08)
další epizody (7)
Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Ohnivě ostré Cheetos (S05E06)
2016 The Catch (TV seriál)
The Benefactor (S01E06)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
S lidmi to umí (S04E11)
další epizody (12)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zneužitá spravedlnost (S16E21)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
další epizody (12)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Podraz mě jednou (S01E12)
Vysoké citlivky (S01E11)
další epizody (12)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Déjà vu (S01E21)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Heroes (S01E02)
Pilot (S01E01)

Dokumentární

2020 Země za noci (TV seriál) - vyp.
Od soumraku do úsvitu (E06) - vyp.
Města, která nespí (E05) - vyp.
Temná moře (E04) - vyp.
další epizody (6)
2019 Netflix vs. the World - a.z.
2018 Máme jasno (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2018 2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce