foto

Samira Wiley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pařiči
2016 37
Nerve: Hra o život
2014 Rob the Mob
2012 V tátově stínu
2011 Spratci na zabití

TV seriály

2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Holly (S02E11)
The Last Ceremony (S02E10)
Smart Power (S02E09)
další epizody (5)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Night (S01E10)
The Bridge (S01E09)
Jezebels (S01E08)
další epizody (7)
Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Flaming Hot Cheetos, Literally (S05E06)
2016 The Catch (TV seriál)
The Benefactor (S01E06)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast Can't Never Be Bread (S04E13)
The Animals (S04E12)
People Persons (S04E11)
další epizody (12)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Don't Make Me Come Back There (S03E12)
We Can Be Heroes (S03E11)
další epizody (13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zneužitá spravedlnost (S16E21)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
We Have Manners. We're Polite. (S02E13)
It Was the Change (S02E12)
Take a Break from Your Values (S02E11)
další epizody (12)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Can't Fix Crazy (S01E13)
Fool Me Once (S01E12)
Tall Men with Feelings (S01E11)
další epizody (12)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Déjà vu (S01E21)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Heroes (S01E02)
Pilot (S01E01)

Dokumentární

2018 Explained (TV seriál) - vyp.

TV pořady

2018 2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace