foto

Bridgette B.

  • nar. 15.10.1983 (36 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Americká pornoherečka Bridgette B se narodila 15. října 1983 v Barceloně ve Španělsku jako Luz Abreau. Pro dokončení jejího studia musela odjet do USA. Dostala se do ženského bratrství Chi Omega. Absolvovala Kent State University v Ohio, získala titul bakalář v oboru móda. Později se přestěhovala do Los Angeles, kde započala svou kariéru jako pornoherečka. Dala si přezdívku Bridgette B., bylo to podle Brigitte Bardot, ke které chová úctu do teď. 

Do porno průmyslu vstoupila v roce 2008 a za tu dobu spolupracovala už s Hustler, Wicked, Naughty America nebo Vivid. V roce 2012 vyhrála AVN. 

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2019 Killer Wives
2017 Legend of the Naked Ghost
MILF Fest
2015 Kill Bill: A XXX Parody
2014 Porno Professor 1: Teaching Them the Fine Art of Menage a Trois
Shark Babes (TV film)
2013 Big Tit Centerfolds
Lex's Breast Fest
Manuel Ferrara's Reverse Gangbang
Massive Asses 7
Office Secrets
Orgy Masters 2
Scared Topless (TV film)
2012 Butthole Barrio Bitches
Godfather XXX: A DreamZone Parody, The
Kayden Kross: The Turn-On
More Cola
2011 Bad Girls 6
Big Tit Patrol 11
Big Wet Tits 11
Bra Busters 2
Can I Bang Your Dad
Guilty Pleasures 3
Katwoman XXX
Pornstars Punishment 3
Swallowed Alive
This Ain't Dracula XXX
2010 Body Heat
Cranked
Evil Anal 12
Girls Can't Think Straight - a.z.
Girls Can't Think Straight #3 - a.z.
My Dad's Hot Girlfriend 6
Pound the Round P.O.V. 6
Sweet Pussy
2009 Big Tits Boss 12
Double D Nurses
Playgirl: Risqué Moments
Push 2 Play
Small Town
Taste of Stoya, A
2008 Ass for Days 7
Poolside Pussy
Whole Enchilada 3, The

TV seriály

2016 Pretty Dirty (TV seriál)
2014 Los Feliz, 90027 (TV seriál)
Mommy's Girl (TV seriál)
2012 Moms Bang Teens (TV seriál)
2011 Dirty Masseur (TV seriál)
2010 Beach Heat Miami (TV seriál)
2009 Everything Butt (TV seriál)
Hot and Mean (TV seriál)
2007 Big Tits at School (TV seriál)
2006 Big Tits at Work (TV seriál)
Superbound (TV seriál)
2005 Big Wet Butts (TV seriál)
Sex and Submission (TV seriál)
2004 Ass Parade (TV seriál)
Doctor Adventures (TV seriál)
Naughty Office (TV seriál)
2003 Porn Fidelity (TV seriál)
1998 Hogtied (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Best in Sex: 2019 AVN Awards (TV pořad)