foto

Bettina Mittendorfer

  • nar. 24.9.1970 (50 let)
    Griesbach im Rottal, Lower Bavaria, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Alle Nadeln an der Tanne
Zimmer mit Stall – Die Waschbären sind los (TV film)
Zimmer mit Stall – Feuer unterm Dach (TV film)
2019 Eine ganz heiße Nummer 2.0
Tonio & Julia – Schulden und Sühne (TV film)
Zimmer mit Stall - Berge versetzen (TV film)
Zimmer mit Stall - Tierisch gute Ferien (TV film)
2018 Liebe auf Persisch (TV film)
Polizeiruf 110: Tatorte (TV film)
Zimmer mit Stall – Ab in die Berge (TV film)
2017 Bierleichen. Ein Paschakrimi (TV film)
2016 Daleko od domova
Der Bozen-Krimi: Herz-Jesu-Blut (TV film)
Hattinger und der Nebel – Ein Chiemseekrimi (TV film)
Kommissar Pascha (TV film)
2015 Die Trapp Familie - Ein Leben für die Musik
Die Unbeugsame (TV film)
Einer für alle, alles im Eimer (TV film)
2014 Die Sache mit der Wahrheit (TV film)
Julia und der Offizier (TV film)
2013 Eine verhängnisvolle Nacht (TV film)
Hattinger und die kalte Hand - Ein Chiemseekrimi (TV film)
Paradies 505. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
Tödliche Versuchung (TV film)
2012 Jeder Tag zählt (TV film)
Mobbing (TV film)
2011 Eine ganz heiße Nummer
Oranžové léto
2010 In aller Stille (TV film)
Sau Nummer vier. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
2009 Schutzlos (TV film)
2008 Beste Gegend
2007 Das Große Hobeditzn (TV film)
1996 Alle haben geschwiegen (TV film)
1994 Ab nach Tibet!

TV seriály

2020 Ein Krimi aus Passau (TV seriál)
Die Donau ist tief (E02)
Freund oder Feind (E01)
2019 Rozmarné jaro (TV seriál)
Weihnachtswunder (E23)
Sand unter den Füßen (E22)
Das verlorene Mädchen (E21)
další epizody (4)
2018 Rozmarné jaro (TV seriál)
Na konci léta (E18)
Čas na zázraky (E17)
Rány osudu (E16)
další epizody (4)
Soko Vídeň (TV seriál)
Schlaflos (S13E09)
2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
Energiewende (S01E06)
Wahlkämpfe (S01E05)
Drogenpolitik (S01E04)
další epizody (6)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (E04)
Lena Lorenz (TV seriál)
Lebenstraum (S03E01)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Dvojí život (E14)
Životní poslání (E13)
Žít svůj sen (E12)
2016 V podezření (TV seriál)
Verlorene Sicherheit (1) (E26)
2014 Otec Braun (TV seriál)
Poslední případ (E22)
2013 V podezření (TV seriál)
Ohne Vergebung (E20)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2018 Der Bauer zu Nathal

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky