foto

Ken Curtis

  • nar. 2.7.1916
    Lamar, Colorado, USA
  • zem. 28.4.1991 (74 let)
    Fresno, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Kovboj Conagher (TV film)
1988 Vlak do Texasu (TV film)
1985 All American Cowboy (TV film)
1983 Lost
1981 California Gold Rush (TV film)
Legenda divočiny
1978 Once Upon a Starry Night (TV film)
1976 Pony Express Rider
1973 Robin Hood
1964 Podzim Čejenů
1962 Jak byl dobyt Západ
1961 Dva jeli spolu
1960 Alamo
Freckles
My Dog, Buddy
1959 Kavaleristé
The Young Land
Vraždící bestie
Woman on the Run (TV film)
1958 Escort West
Missouri Traveler, The
The Last Hurrah
1957 Křídla orlů
Spring Reunion
1956 Five Steps to Danger
Stopaři
1955 Pan Roberts
The Long Gray Line
1952 Tichý muž
1951 Don Daredevil Rides Again
Fighting Coast Guard
1950 Everybody's Dancin'
Rio Grande
1949 Call of the Forest
Riders of the Pony Express
Stallion Canyon
1947 Over the Santa Fe Trail
1946 Cowboy Blues
Lone Star Moonlight
Singing on the Trail
That Texas Jamboree
Throw a Saddle on a Star
1945 Out of the Depths
Rhythm Round-Up
Song of the Prairie
1944 Cowboy Canteen

TV seriály

1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1983 Yellow Rose, The (TV seriál)
1978 Black Beauty (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
1960 The Aquanauts (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1958 Sea Hunt (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

1972 World of Sport Fishing, The

Host

TV pořady

1971 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace