foto

Joanna Taylor

  • nar. 24.7.1978 (40 let)
    Tooting, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Obchod století
2004 Den po zítřku (TV film)

TV seriály

2004 The Impressionable Jon Culshaw (TV seriál)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
1999 Nad tebe není (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)

TV pořady

2004 Hell's Kitchen (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1992 The Big Breakfast (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace