foto

Bohdana Pavlíková

  • nar. 11.8.1976 (41 let)
    Teplice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vybíjená
2014 Krásno
2013 Kovář z Podlesí

TV seriály

2016 Rapl (TV seriál)
Black Jack (S01E10)
Doktor Martin (TV seriál)
Doktorka Diana (S02E16)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Ferda Mravenec (S01E08)

Dokumentární

2015 Podivuhodné cesty Julese Verna (TV film)
2010 Hrabě Zinzendorf - síla přesvědčení (TV film)

TV pořady

2006 EXIT 316 aneb Zprávy ze země (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace