foto

Bohdana Pavlíková

  • nar. 11.8.1976 (44 let)
    Teplice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Šichta
2015 Vybíjená
2014 Krásno
2013 Kovář z Podlesí

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Tři králové (E13)
2016 Rapl (TV seriál)
Black Jack (S01E10)
Doktor Martin (TV seriál)
Doktorka Diana (S02E16)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Ferda Mravenec (S01E08)

Dokumentární

2015 Backstage: Podivuhodné cesty Julese Verna (TV film)
2010 Hrabě Zinzendorf - síla přesvědčení (TV film)

Host

TV pořady

2006 EXIT 316 aneb Zprávy ze země (TV pořad)