foto

Deirdre O'Connell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Detours
In the Radiant City
The Boy Downstairs
2014 Apartment Troubles
Gabriel
Miluj souseda svého
Quitter, The
2010 Doktor Smrt (TV film)
2009 Dar
Psí rok
2008 Mejdan v Las Vegas
Synecdoche, New York
Wendy a Lucy
2007 Můj život idiota
Socket
2006 Stephanie Daley
2005 Couple of Days and Nights, A
Návrat
2004 Obyčejní hrdinové
Věčný svit neposkvrněné mysli
2003 Vysloužilí lvi
2002 Na křídlech vážky
2001 Srdce v Atlantidě
Tanec v domě
Zeptejte se mých dětí (TV film)
1999 Just Looking
Smrt milionáře (TV film)
1998 Město andělů
1997 Deadly Vision, A (TV film)
Kozy, kozy, kozičky
1996 Chasing the Dragon (TV film)
Invader
Náš syn, naše pouto (TV film)
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Kansas (TV film)
Smoke
Trial by Fire (TV film)
1993 Beze strachu
Úsvit (TV film)
1992 Haló, tady Shirlee
Past na Chrise
Senzační svět
Upadnout v nemilost
Útěk z normálu
1991 Pastime
1990 Brain Dead
Stav milosti
1989 Misplaced
1988 Pravý Američan
1987 Anna
Konkurenti

TV seriály

2017 The Path (TV seriál)
Providence (S02E07)
For Our Safety (S02E06)
Why We Source (S02E05)
další epizody (6)
2016 The Path (TV seriál)
A Homecoming (S01E03)
The Era of The Ladder (S01E02)
What the Fire Throws (S01E01)
2015 Aféra (TV seriál)
207 (S02E07)
206 (S02E06)
2014 Aféra (TV seriál)
10 (S01E10)
8 (S01E08)
5 (S01E05)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Sesterství (S06E11)
Ten s bonbony (S06E09)
Reg & Bone (S06E05)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Risk (S01E16)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Naposled (S02E13)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Second Noah (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1977 Fernwood 2 Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace