foto

Ray J

  • nar. 17.1.1981 (39 let)
    McComb, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dear Santa, I Need a Date (TV film)
Slasher Party
2012 Switchin' the Script
2009 A Day in the Life
2007 Kim Kardashian, Superstar
2006 Nežádej svůj poslední tanec 2
2005 Envy
2004 Christmas at Water's Edge (TV film)
1999 Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1997 Supertajná zbraň
1996 Mars útočí!
1995 Once Upon a Time... When We Were Colored
1994 Vnitřní nepřítel (TV film)

TV seriály

2020 Nesvá (TV seriál)
Lowkey Feelin' Myself (S04E01)
2016 Notorious (TV seriál)
The Burn Book (E08)
2012 The Rickey Smiley Show (TV seriál)
2009 Nite Tales: The Series (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
Love Triangle (S01E08)
2003 Black Sash (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
1993 The Sinbad Show (TV seriál)

Dokumentární

1997 Ray J in Concert with Brandy (koncert)

Hudební videoklipy

2004 Brandy feat. Kanye West - Talk About Our Love (hudební videoklip)
1995 Brandy feat. MC Lyte, Queen Latifah & Yo-Yo - I Wanna Be Down (Remix) (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Host

TV pořady

2011 GGN: Snoop Dogg's Double G News Network (TV pořad)
2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Morning Show with Mike & Juliet, The (TV pořad)
Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)
2001 Access Granted (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky