foto

Arthur Hill

  • nar. 1.8.1922
    Melfort, Saskatchewan, Kanada
  • zem. 22.10.2006 (84 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Christmas Eve (TV film)
Perry Mason: Případ jeptišky (TV film)
Pořádný průšvih
1985 Kouzelné Vánoce
Murder in Space (TV film)
1984 Guardian, The (TV film)
Love Leads the Way (TV film)
1983 Intimate Agony (TV film)
Prototyp (TV film)
Something Wicked This Way Comes
1982 Making Love
Tomorrow's Child (TV film)
1981 Amatér
Andělský prach (TV film)
Dirty Tricks
1980 Ordeal of Dr. Mudd, The (TV film)
Return of Frank Cannon, The (TV film)
Revenge of the Stepford Wives (TV film)
1979 Butch a Sundance: Začátky
Churchill and the Generals (TV film)
Riel (TV film)
Střípky lásky
Šampion
1977 Příliš vzdálený most
Tell Me My Name (TV film)
1976 Futureworld
Judge Horton and the Scottsboro Boys (TV film)
1975 Death Be Not Proud (TV film)
Zabijácká elita
1973 Ordeal (TV film)
1971 Kmen Andromeda
The Pursuit of Happiness
Vanished (TV film)
1970 Other Man, The (TV film)
Rabbit, Run
1969 Don't Let the Angels Fall
Předseda
1968 Petulie
1966 Harper
1965 Moment to Moment
1963 In the Cool of the Day
Ošklivý Američan
1961 Young Doctors, The
1960 Stone Boy, The (TV film)
The Closing Door (TV film)
1955 Raising a Riot
The Deep Blue Sea
1954 Life with the Lyons
The Crowded Day
1953 A Day to Remember
1952 Paul Temple Returns
Penny Princess
Salute the Toff
1951 Mister Drake's Duck
Scarlet Thread, The
1950 Body Said No!, The
1949 I Was a Male War Bride
Miss Pilgrim's Progress

TV seriály

1990 Columbo (TV seriál)
Na programu vražda (S09E03)
1984 Glitter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1980 Hagen (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Reportér (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Great Ghost Tales (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Frontiers of Faith (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

1982 Henry Fonda: The Man and His Movies (TV film)
1949 Undefeated, The

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace