foto

Laurie Rose

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Archive
Rebecca
Summerland
2019 Řbitov zviřátek
2018 Krásný nový rok, Coline Bursteade
Overlord
Stan a Ollie
2017 Journeyman
Na konci cesty
The Escape
2016 Křížová palba
NW (TV film)
2015 Bill
High Rise
2014 The ABCs of Death 2
2013 Pieces
Pole v Anglii
2012 Dovolenkáři
The ABCs of Death
2011 Seznam smrti
2009 Down Terrace

TV seriály

2017 Riviéra (TV seriál)
Padělatelé (S01E02)
Villa Carmella (S01E01)
2016 Potvora (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2015 Cockroaches (TV seriál)
Funny Valentines (TV seriál)
London Spy (TV seriál)
If This Is a Lie (E05)
I Know (E04)
Blue (E03)
další epizody (5)
2014 Kuků (TV seriál)
Vánoční speciál (S02E07)
Páteční večeře (TV seriál)
The Big Day (S03E06)
The Piano (S03E05)
The Anniversary (S03E04)
další epizody (6)
2013 Give Out Girls (TV seriál)
Raised by Wolves (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Job Lot (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (5)
2010 Him & Her (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Stone Roses: Made of Stone
2011 History of Celtic Britain, A (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Jake Bugg - Slumville Sunrise (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2012 The ABCs of Death