foto

Laurie Rose

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Stan & Ollie
2018 Happy New Year, Colin Burstead.
2017 Journey's End
Journeyman
The Escape
2016 Křížová palba
2015 Bill
High Rise
2014 The ABCs of Death 2
2013 Pieces
Pole v Anglii
2012 Dovolenkáři
The ABCs of Death
2011 Seznam smrti
2009 Down Terrace

TV seriály

2017 Riviera (TV seriál)
Faussaires (E02)
Villa Carmella (E01)
2016 Potvora (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2015 Cockroaches (TV seriál)
Funny Valentines (TV seriál)
London Spy (TV seriál)
If This Is a Lie (E05)
I Know (E04)
Blue (E03)
další epizody (5)
2014 Páteční večeře (TV seriál)
The Big Day (S03E06)
The Piano (S03E05)
The Anniversary (S03E04)
další epizody (6)
2013 Give Out Girls (TV seriál)
Raised by Wolves (TV seriál)
The Job Lot (TV seriál)
2012 Kuků (TV seriál)
2010 Him & Her (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Stone Roses: Made of Stone
2011 History of Celtic Britain, A (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Jake Bugg - Slumville Sunrise (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2012 The ABCs of Death
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace