foto

Arnis Līcītis

  • nar. 8.1.1946 (72 let)
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tas, ko viņi neredz
2014 Duel. Puškin - Lermontov
2011 Bezdelniki
2009 Kamenskaja 5: Vojuščije psy odinočestva (TV film)
2006 Vedma
2005 Mužskoj sezon. Barchatnaja revolucija
Persona non grata
2003 Sněžnaja ljubov, ili Son v zimnjuju noč (TV film)
2000 Děsivé léto
Rycarskij roman (TV film)
1995 Krestonosec
1993 Zavěščanije Stalina
1992 Ariel'
Muškeťory dvadcať let spusťa
Tajna villy
Zvězda šerifa
Снайпер
1991 Bluždajuščije zvjozdy
Depressija
Firma priključenij
Ztracený na Sibiři
1990 Kair 2 vyzyvajet Alfu
1989 Graň
Iskusstvo žiť v Oděsse
Je těžké být Bohem
Latyši?!
Naslednica Niki
1988 Fantastičeskaja istorija
Uznik zamka If
Vory v zakoně
1987 Sledy oborotňa
Strannik
Svobodnoje padenje
1986 Zolotaja cep
1985 Bagration
Osamělá plavba
Rus iznačalnaja
Variant 'Zombi'
Vnimanie! Vsem postam...
1984 Bez práva na porážku
Dvě versii odnogo stolknovenija
Gruz bez markirovki
Moje malá žena
Vítězství
1983 Priznat vinovnym
Rozkaz zajmout živého
1982 Někde pláče žluva
Žena v bílém
Živaja raduga
1981 Fakt
Ostajus s vami
1980 Braťja Riko (TV film)
Fairfaxovy milióny
Mercedes uchodit ot pogoni
Большая-малая война
1979 Akvanauti
Vstreča
1978 Kreposť
1974 Chceš-li být šťasten
1965 Zagovor poslov

TV seriály

2015 Něpodsudnyje (TV seriál)
2014 Aljoškina ljubov (TV seriál)
Inkvizitor (TV seriál)
Rasplata (TV seriál)
2011 Zabytyj (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Zakon myšelovki (TV seriál)
2005 Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Krasnaja kapella (TV seriál)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
1983 Miraž (TV seriál)
1982 Bogač, bedňak... (TV seriál)
1977 Otevřená kniha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace