foto

Ned Luke

  • nar. 4.10.1958 (60 let)
    Danville, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 American Gothic
1999 Citation of Merit
1997 V první linii (TV film)
1996 Zamilovaný profesor
1991 Dobrák Rover
1984 The Bear

TV seriály

2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Všechno do hry (S04E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zachraňte Bensonovou (S15E01)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Greatest Detectives in the World (S06E06)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mercy (S04E14)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Popular (S03E16)
2000 Lovkyně (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Zóna seskoku (S05E20)
1997 City Guys (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Angel Street (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace