foto

Masahiro Hosoda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Dragon Ball Z: Kami to Kami
2001 The Siamese: First Mission

TV seriály

2017 Jú gi ó: Vrains (TV seriál)
2010 Digimon Xros Wars (TV seriál)
2009 Kobato. (TV seriál)
2007 Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Gaiking: Legend of Daiku-Marju (TV seriál)
2003 Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
2001 X (TV seriál)
2000 Gate Keepers (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)
1986 Saint seija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky