foto

Joanna Hogg

  • nar. 20.3.1960 (60 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2021 The Souvenir: Part II
2019 The Souvenir
2013 Exhibition
2010 Archipelago
2007 Unrelated
2003 EastEnders: Dot's Story (TV film)

TV seriály

2000 Reach for the Moon (TV seriál)
1995 London Bridge (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2019 The Souvenir

Fanoušci tvůrce