foto

Peter Maffay

  • nar. 30.8.1949 (69 let)
    Kronstadt, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 TABALUGA and the Signs of the Times

TV seriály

1994 Tabaluga (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Drak Tabaluga
2017 Peter Maffay MTV unplugged (koncert)
Weihnachten in Bethlehem (koncert)
2002 Donauinselfest (TV film)
Hoffnungslos selbstbewusst (TV film)
1999 Zajatci pouště (TV film)
1998 Eisbär, Der
1995 Frankie (TV film)
1987 Žolík

TV seriály

1990 Gorille, Le (TV seriál)

Dokumentární

2017 Falco - Die ultimative Doku (TV film) - a.z.
2016 Sehnsucht nach Freiheit - Vom ungarischen Aufstand (TV film)
2015 Soundtrack Deutschland - Liefers und Prahl ermitteln (TV seriál)
1998 Falco - Hoch wie nie
1985 Hallo Elvis (TV film)

Hudební videoklipy

2011 Bushido & Sido feat. Peter Maffay - Erwachsen sein (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Host

TV pořady

2018 "Wie soll ich sagen ...?" - Das Soloprogramm mit Jürgen von der Lippe (TV pořad)
Brücken bauen - Eröffnungsfeier zur Woche der Brüderlichkeit (TV pořad)
2016 BAMBI 2016 (TV pořad)
2015 Das Spiel beginnt! - Die große Show von 3 bis 99 (TV pořad)
2014 Die ZDF-Kultnacht - Wir lieben Schlager: Die größten Stars, die besten Songs (TV pořad)
2011 Die ZDF-Kultnacht - Ich find' Schlager toll (TV pořad)
2009 Talk im Hangar-7 (TV pořad)
2001 Stars 2001 - Die Aids-Gala (TV pořad)
2000 Musik ohne Grenzen (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1997 hallo deutschland (TV pořad)
1995 José Carreras Gala (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1985 Melodien für Millionen (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1961 Musik aus Studio B (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace