foto

Samrat Chakrabarti

  • nar. 22.8.1975 (43 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Básník ze školky
Cold Pressed
Nancy
2016 Extinction
Rovnost
Wiener-Dog
2015 Beyond the Mask
For Here or to Go?
Growing Up Smith
Láska dorazí později
2014 Kolkata Calling
Ladies of the House, The
Unfreedom
2013 Farah Goes Bang
Murder in the Dark
Vishwaroopam
2012 Cena peněz
Desperate Endeavors
Midnight's Children
2011 Dogs Lie
The 5
2010 Ashes
Gangor
Walkaway
2009 Bombay Summer
DeSiCiTi (TV film)
Dwando
Karma Calling
New York
Piyalir Password
The Waiting City
2008 Sestřenka k nakousnutí
When Kiran Met Karen
2007 Loins of Punjab Presents
2006 Bong Connection, The
Sklapni a zpívej
2005 Homecoming
Indocumentados
Nevyhlášená válka
2004 Nesnáší mne
Tempting Adam (TV film)
2003 Arya

TV seriály

2018 The Sinner (TV seriál)
Part VII (S02E07)
Part V (S02E05)
Part III (S02E03)
Mrtvý bod (TV seriál)
Deductions (S03E15)
Sneaky Pete (TV seriál)
Maggie (S02E04)
2017 Gypsy (TV seriál)
The Commune (E05)
Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Leland Bray (E01)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Learns About the Weather! (S03E07)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Saints (S01E07)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Sesterské město (S02E12)
2015 Krize (TV seriál)
Half-Cocked (E02)
Mr. Robot (TV seriál)
eps1.0_hellofriend.mov (S01E01)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Gladys (S01E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kriminální historky (S15E18)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Záměna identity (S04E10)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Čtyřicet dva svisle (S02E05)
V odborné péči (TV seriál)
Sunil - týden 1. (S03E01)
Studio 30 Rock (TV seriál)
College (S05E08)
2009 Horrible Terrible Misadventures of David Atkins, The (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dva světy (S06E11)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Marco Polo (S05E08)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

TV pořady

1981 MTV News (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Fifteen Years Later

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace