foto

Daniyar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Follow Me
2017 Desecho
Let Them Die Like Lovers
V Poiskach Mamy
2014 Sector 4
2012 Record/Play

TV seriály

2019 Sweetbitter (TV seriál)
Bodega Cat (S02E08)
Peach Treats (S02E07)
Truffles and Champagne (S02E06)
další epizody (8)
Černá listina (TV seriál)
Hannah Hayes (č. 125) (S07E07)
Květy zla (č. 151) (S07E03)
2018 Sweetbitter (TV seriál)
It's Mine (S01E06)
Weird Night (S01E05)
Simone's (S01E04)
další epizody (6)
2017 Drápy (TV seriál)
Lavina (S01E10)
2015 Skandál (TV seriál)
No More Blood (S04E13)
2013 Payday (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Visitor

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Visitor

Producentská filmografie

Filmy

2017 Visitor

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Visitor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky