foto

Anatolij Mateško

  • nar. 29.9.1953 (67 let)
    Gostoměl, Kijevská oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2019 Fokster & Maks
2015 Captum (lat. Polon)
2014 Trubač
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)
1991 Ženščina dlja vsech
1990 Cha-bi-assy
1989 Zeljonyj ogoň kozy

TV seriály

2018 Kto ty? (TV seriál)
2017 Nevypravni (TV seriál)
2011 Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
2005 Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)
2003 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Dantisty tože plačut (S01E03)
Za vsemi zajcami (S01E02)
Krutyje naslednički (S01E01)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)
2000 Děň rožděnija Buržuja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky