foto

Ulrich Matschoss

  • nar. 16.5.1917
    Wanne-Eickel, Německá říše
  • zem. 1.7.2013 (96 let)
    Lüneburger Heide, Niedersachsen, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Dvojí výkupné (TV film)
2005 Der zweite Blick (TV film)
2004 Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
2002 Die Mutter (TV film)
2001 Ostrov štěstí (TV film)
Za hranicí lásky (TV film)
2000 Anatomie
Ich beiß zurück (TV film)
Schimanski musí trpět (TV film)
Zwei Asse und ein König (TV film)
1998 Schöne Feindin (TV film)
1997 Ende einer Leidenschaft (TV film)
Reise in die Dunkelheit (TV film)
Rudý labyrint
1996 Rache ist süß (TV film)
Schlag 12 (TV film)
1995 Heimliche Zeugen (TV film)
Knallhart daneben (TV film)
1994 Großmutters Courage (TV film)
Tatort - Bienzle und das Narrenspiel (TV film)
1993 Bombe tickt, Die (TV film)
Jenny Marx, la femme du diable (TV film)
Stunde der Füchse (TV film)
1992 Geboren 1999 (TV film)
Sie und Er (TV film)
1991 Einer für alle (TV film)
Místo činu - Případ Schimanski (TV film)
1989 Místo činu - Dobročinná sbírka (TV film)
Quarantäne (TV film)
Reise ohne Wiederkehr
1988 Bombe, Die (TV film)
Martha Jellneck
Místo činu - Moltke (TV film)
1987 Místo činu - Falešná hra (TV film)
Tatort - Zahn um Zahn (TV film)
1986 Místo činu - Přátelé (TV film)
Místo činu - Výměna (TV film)
Místo činu - Černý víkend (TV film)
1985 Místo činu - Dvojí hra (TV film)
Zub za zub
1984 Ein Mann namens Parvus (TV film)
Gesichter des Schattens (TV film)
Místo činu - Smrt na stadionu (TV film)
Místo činu - Vlny za lodí (TV film)
Nebenwirkungen (TV film)
1982 Místo činu - Plyšová zvířátka (TV film)
1981 Místo činu - Přeběhlík (TV film)
Místo činu - Vražda v přístavu (TV film)
1979 Drei Bürger zum Geburtstag
1977 Rückfälle (TV film)
1975 Ein deutsches Attentat (TV film)
1974 Tatort - Mordgedanken (TV film)
1973 Ein besserer Herr (TV film)
Nestwärme (TV film)
igentlich hatte ich Angst... - Die Geschichte eines ungewöhnlichen Helden (TV film)
1972 Gewissensentscheidung (TV film)
Tatort - Strandgut (TV film)
1971 Eduard IV. - Der Krieg der Rosen, 2. Teil (divadelní záznam)
Kein Geldschrank geht von selber auf - Die Eddie-Chapman-Story (TV film)
Maestro der Revolution? (TV film)
Vier Tage unentschuldigt (TV film)
1969 Attentäter, Der (TV film)
Das schönste Fest der Welt (TV film)
Fall Liebknecht-Luxemburg, Der (TV film)
Heinrich VI. - Der Krieg der Rosen 1. Teil (divadelní záznam)
Marija (divadelní záznam)
Schrott (TV film)
Zimmerschlacht, Die (TV film)
1968 Prüfung eines Lehrers (TV film)
1967 Der Tod des Iwan Iljitsch (TV film)
Mann aus dem Bootshaus, Der (TV film)
1966 Wilhelm Tell (TV film)
Zeitsperre (TV film)
1963 Der Sog (TV film)
1960 Stahlnetz - Verbrannte Spuren (TV film)
1959 Raskolnikoff (TV film)

TV seriály

1997 Duell zu dritt (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Die Kinder (TV seriál)
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Krevní skupina (S02E05)
1989 Der Fuchs (TV seriál)
Mit Leib und Seele (TV seriál)
1988 Feuerbohne e.V. (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Engels & Consorten (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1974 Eine geschiedene Frau (TV seriál)
1967 Liebesgeschichten (TV seriál)

Dokumentární

1961 Das Fernsehgericht tagt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace