foto

Richard de Klerk

  • nar. 27.3.1984 (35 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Anthem of a Teenage Prophet
The Queen of Sin (TV film)
2015 Beijing, New York
2013 CBGB: Kolébka punku
Zaprášená tajemství (TV film)
2010 Fathers & Sons
Repeaters
2009 Cole
Robin Hood: Za Sherwoodským lesem (TV film)
2006 Bezva jízda (TV film)
Crossed
2005 Zásnubní prsten (TV film)
2004 Part of the Game
2003 Joe
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
2000 Frankie a Hazel (TV film)
Tajemství pana Rice

TV seriály

2016 Království (TV seriál)
Wedlock (S03E09)
Pád (S03E08)
2015 Motiv (TV seriál)
Problém Maria (S03E13)
Očistec (S03E10)
Pilotova chyba (S03E07)
další epizody (5)
Lovci duchů (TV seriál)
The Things They Carried (S10E15)
2014 Strange Empire (TV seriál)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Help Wanted (S01E07)
2011 Svatyně (TV seriál)
Normandie (S03E17)
2009 The Listener (TV seriál)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Hunted (S02E10)
2006 Saved (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Hlasy druhých (S02E02)
2004 Renegadepress.com (TV seriál)
2003 Alienated (TV seriál)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Zasvěcení (S05E06)
2000 Andromeda (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Jeden chybný krok (S02E19)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace