foto

Aleksandra Terpińska

Biografie

Aleksandra Terpińska absolvovala obor psychologie na Univerzitě ve Wroclavi a v současné době dokončuje studium režii na Slezské univerzitě v Katowicích. Je režisérkou a scénáristkou krátkých filmů, reklam a videoklipů. Její předchozí film Dušičky se promítal na více než stovce filmových festivalů po celém světě, včetně Festivalu krátkých filmů Praha, a získal řadu ocenění.

Festival krátkých filmů Praha

Režijní filmografie

Filmy

2017 Nejhezčí ohňostroj ever
2015 Amerika
2013 Leszczu
2012 Dušičky (amatérský film)

TV seriály

2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (4)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (4)

Dokumentární

2015 Česká labuť

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Nejhezčí ohňostroj ever
2015 Amerika

Dokumentární

2015 Česká labuť

Herecká filmografie

Filmy

2018 Klér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace