foto

David McNally

  • nar. 27.9.1961 (57 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mrazák
2013 I Think I Do
2008 Angličan (TV film)
Louskáček (TV film)
2006 For the Love of a Child (TV film)
2004 Moje sestra vlkodlak 2
2003 Another Country (TV film)
Strážce snů
2000 1132 Pleasant Street
Trial by Fire (TV film)
1999 Arrangement, The
Důkaz neviny
Příběh Sheldona Kennedyho (TV film)
1996 Chain, The
Portraits of a Killer
1994 Půlnoční chodec (TV film)
1993 Havárie v Arktidě (TV film)
1991 Krvavá řeka (TV film)

TV seriály

2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Povznešení (S02E12)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Démoni (S03E08)
1998 Hvězdná brána (TV seriál)
Cor-Ai (S01E15)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Mapa ke hvězdám (S02E20)
Krajní meze (TV seriál)
Lov (S04E02)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Útulek (S02E11)
1995 Jake and the Kid (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace