foto

Dodo Šimončič

  • nar. 1.8.1943 (74 let)
    Bratislava, Slovenský stát
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Slovensko 2.0
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
2003 Jesenná (zato) silná láska
O svatební krajce (TV film)
2001 Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem (TV film)
Samota (TV film)
1999 Všichni moji blízcí
1997 Modré z nebe
1996 Starkes Team - Eins zu Eins, Ein (TV film)
1994 Doloroso (TV film)
1993 Hloupá Augustina
1992 Judith (TV film)
1991 Skús ma objať (TV film)
Wolfgang A. Mozart
1988 Vlakári
1987 Havárie (TV film)
Taxi nach Kairo
1986 Cena odvahy
Přezůvky štěstí
1985 Perinbaba
Zapomeňte na Mozarta
1984 Sladké starosti
1982 Čarbanice
Entscheidung, Die (TV film)
Pomocník
Sůl nad zlato
1981 Služobná cesta (TV film)
Starý včelár (TV film)
1980 Triptych o láske (TV film)
1979 Chobotnica (TV film)
Ráno pod mesiacom (TV film)
Rosnička
Ťaví zadok (TV film)
1978 Horúci dych (TV film)
Nie
Strašidlo (TV film)
1976 Mário a kúzelník (TV film)
Ružové sny
1975 Amulet
Kean (TV film)
Pomsta (TV film)
Tetované časom
1974 Netrpezlivosť srdca (TV film)
1973 Čierne ovce (TV film)
Statky zmätky (TV film)
Toulavý Engelbert (TV film)
1972 Dotek motýla (TV film)
Ľalie poľné
1971 Petrolejové lampy
Slávny pes (TV film)
Zojka a Valerija (TV film)
1970 Ľahučký dych (TV film)
1969 Sladké hry minulého léta (TV film)
Slávnosť v botanickej záhrade
1967 Kristove roky

TV seriály

2012 Policajti z centra (TV seriál)
Bratr (E14)
Hvězda bez nebe (E13)
Trofej (E12)
další epizody (14)
2009 Profesionálové (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1987 Válka volů (TV seriál)
Před mnichovskými branami (E06)
Pomsta (E05)
Vítězství (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina
2008 Moderní architektura na Slovensku (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Československý filmový zázrak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(58)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace