foto

Dodo Šimončič

  • nar. 1.8.1943 (76 let)
    Bratislava, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Slovensko 2.0
2012 Filmoviedky: Náhradná matka (TV film)
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
2004 Martinko Klingáč
2003 Jesenná (zato) silná láska
O svatební krajce (TV film)
2001 Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem (TV film)
Samota (TV film)
1999 Všichni moji blízcí
1998 Svetlo (TV film)
1997 Modré z nebe
1994 Diagnóza: vajíčko (TV film)
Doloroso (TV film)
1993 Hloupá Augustina
K.O. (TV film)
Majstrovský kurz (TV film)
Slepý Geronimo a jeho brat (TV film)
Zurvalec (TV film)
1992 Judith (TV film)
1991 Skús ma objať (TV film)
1988 Havárie (TV film)
Maratón (TV film)
Vlakári
1987 Taxi nach Kairo
1986 Cena odvahy
Přezůvky štěstí
1985 Perinbaba
Zapomeňte na Mozarta
1984 Sladké starosti
1982 Dedičstvo (TV film)
Delenie majetku (TV film)
Entscheidung, Die (TV film)
Medzi nami (TV film)
Otvorený účet (TV film)
Sůl nad zlato
Čarbanice
1981 Pomocník
Služobná cesta (TV film)
Starý včelár (TV film)
1980 Janek (TV film)
Muž, ktorého srdce je na vysočine (TV film)
Nebezpečné známosti (TV film)
Triptych o láske (TV film)
1979 Chobotnica (TV film)
Frajeri a frajerky (TV film)
Maľované na dreve (TV film)
Platiť sa nebude (TV film)
Rosnička
Ráno pod mesiacom (TV film)
Ťaví zadok (TV film)
1978 Deti (TV film)
Horúci dych (TV film)
Nie
Spolužiak (TV film)
Strašidlo (TV film)
Zbojníci (TV film)
Článok na prvú stranu (TV film)
1976 Demeterovci (TV film)
Jedna žena navyše (TV film)
Mário a kúzelník (TV film)
Rok má šesť dní (TV film)
Ružové sny
1975 Amulet
Jeden zo siedmich (TV film)
Kean (TV film)
Pomsta (TV film)
Tetované časom
1974 Let modrého vtáka: Zolo Palugyay 1898-1935 (TV film)
Netrpezlivosť srdca (TV film)
Oblaky - modriny (TV film)
Pätnásť životov (TV film)
Rozhodnutie (TV film)
1973 Doktor (TV film)
Príbeh potulného scholasta (TV film)
Statky zmätky (TV film)
Toulavý Engelbert (TV film)
Čierne ovce (TV film)
Škoda lásky (TV film)
1972 Dotek motýla (TV film)
Ľalie poľné
1971 Petrolejové lampy
Slávny pes (TV film)
Zojka a Valerija (TV film)
Úklady a láska (TV film)
1970 Noční můry Nadi Urbánkové (TV film)
Ľahučký dych (TV film)
1969 Sladké hry minulého léta (TV film)
Slavnost v botanické zahradě
1967 Kristove roky

TV seriály

2012 Policajti z centra (TV seriál)
Bratr (E14)
Hvězda bez nebe (E13)
Trofej (E12)
další epizody (14)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Až kým nás smrť nerozdelí (E04)
Profesionálové (TV seriál)
1996 Správná dvojka (TV seriál)
Eins zu Eins (E05)
1995 Škriatok (TV seriál)
1991 Wolfgang A. Mozart (TV seriál)
1987 Válka volů (TV seriál)
Před mnichovskými branami (E06)
Pomsta (E05)
Vítězství (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina
2008 Moderní architektura na Slovensku (TV film)

TV pořady

1981 Okna vesmíru dokořán (TV pořad)

Divadelní záznam

1977 John Gabriel Borkman (divadelní záznam)
1974 Luigiho srdce (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Československý filmový zázrak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(114)