foto

Filip Míšek

  • nar. 1980
    Praha, Československo

Biografie

Hudebník, skladatel. Zakládající člen kapely Khoiba, se kterou nahrál, autorsky se podílel na dvou albech, dvou EP a koncertoval v Čechách a po Evropě. V současné době tvoří pod pseudonymem Dikolson. Jeho debutové album "The Bear is Sleeping Now" vyšlo v roce 2011 u labelu Minority Records a posléze v roce 2013 v Japonsku u labelu Friend of Mine Records. Skládá hudbu k filmům (např. Restart, Den draka, Rozkoš) a také k divadelním a tanečním představením (např. Podmínka zániku, Antikody, Boys&Girls).

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Tiché doteky
2018 Útěk
2016 Ani ve snu!
Lichožrouti
2015 Krisztina (studentský film)
2013 Rozkoš
2009 Den draka (studentský film)
2005 Restart
2002 Trickster

TV seriály

2014 Nevinné lži (TV seriál)
Moje pravda (S02E04)

Dokumentární

2014 1989: Z deníku Ivany A. (TV film)
2012 České děti

Host

TV pořady

2020 Apollo 2019 (TV pořad)
2006 ČRo Radio Wave (TV pořad)
2004 Klobouček (TV pořad)
Metro (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)

Herecká filmografie

Hudební videoklipy

2019 Khoiba - Log (hudební videoklip)
2005 Khoiba - Facilities (hudební videoklip)
Khoiba - That Reason (hudební videoklip)
2004 Khoiba - 202 (hudební videoklip)
Khoiba - Make No Silence (hudební videoklip)
Khoiba - Pathetic (hudební videoklip)
2003 Khoiba - Not As It Seems (hudební videoklip)

Koncert

2005 Khoiba - Tortourism (koncert)