foto

Jane McLean

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Running Mates
2009 Zakletý v čase
2008 Doživotní trest (TV film)
Hank a Mike
2007 Sejmi je všechny
2006 Rodinná záležitost (TV film)
2005 Supervulkán (TV film)
2004 Dorian
Lékařská akademie
2003 Muž, který zabil
2002 Spoluvina (TV film)
2001 Largo (TV film)

TV seriály

2016 Lovci duchů (TV seriál)
Safe House (S11E16)
2015 Defiance (TV seriál)
History Rhymes (S03E05)
2014 Defiance (TV seriál)
Bottom of the World (S02E10)
2013 Defiance (TV seriál)
If I Ever Leave This World Alive (S01E09)
The Serpent's Egg (S01E05)
2012 Kurýr (TV seriál)
Generálova dcera (S01E03)
2011 Flashpoint (TV seriál)
A Call to Arms (S04E13)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
The 34th Floor (S07E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S08E04)
2008 Dexter (TV seriál)
Chcete si vzít Dextera Morgana? (S03E12)
Rozlučka (S03E11)
Jít svou vlastní cestou (S03E10)
2007 Dresden (TV seriál)
Things That Go Bump (E11)
Bad Blood (E05)
2005 Terminal City (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace