foto

Orsi Nagypál

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Nyitva
2013 Na východ od Paříže
2012 Kruhový objezd
2010 Paktum

TV seriály

2018 Tóth János (TV seriál)
A kihallgatás (S01E52)
Hepiend (S01E51)
Az év vállalkozója (S01E50)
další epizody (10)
2017 Tóth János (TV seriál)
Energiák (S01E42)
Csapatépítés (S01E41)
Az új iroda (S01E40)
další epizody (42)
2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
Főpróba (S01E05)
Jelmezes próba (S01E04)
další epizody (6)
2014 Terapie (TV seriál)
Epizoda 35 (S03E35)
Epizoda 32 (S03E32)
Epizoda 30 (S03E30)
další epizody (15)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky